Sider,

søndag den 24. januar 2016

Snebilleder fra igår...


Natten til lørdag var der faldet en god gang sne. Det var superflot at stå op til det smukke syn af uberørt sne. Desværre skulle jeg tidligt afsted på arbejde og da jeg kom hjem om eftermiddagen var det forlængst begyndt at tø. Selvom sneen var faldet godt sammen og det dryppede om ørene af en, var det stadig et smukt syn. Sne pynter så fint i haven.Et par iris ignorerer sne og kulde og står fine og friske. Den tunge dyne af sne på drivhuset, smelter hurtigt.De brune græsser er fine med sne på.Tæt på ser det ud til de har været ved frisøren og fået hætte på og er klar til at få lave lyse totter.Randblomstende hortensia er så fine året rundt.Manden min brugte dagen på at flække træ, så vi også kan holde varmen næste vinter.Det var hyggeligt at futte rundt i den tunge tøsne, som lå helt uberørt i spejderlejeren.
 Astilbe gør sig godt mod den fine sne baggrund.Nu kan det ikke vare længe inden altankassen med jordbærplanter skal flyttes i drivhuset, så vi igen kan nyde tidlige jordbær.


I dag er det smukke sne landskab desværre ved at være væk. Støvregn og 5 grader har hurtigt forvandlet haven til en smattet omgang sjap. Så nu varer det nok ikke længe inden haven igen ser ud som billederne på min header fra 1 januar.

Jeg vælger at blive inde i varmen og kaste mig over vores meget beskidte vinduer, ja der er altid nok at gøre for en husmor ;)

Mange våde og grå søndagshilsner herfra ;)

5 kommentarer:

 1. Sneen pyntede og vi nød den og nu har vi allerede en ny situation - ja, sådan er det jo.
  Jeg har også masser af gøremål på en dag som i dag, alle indendøre, naturligvis - god arbejdslyst til dig:)

  SvarSlet
 2. Hej Heidi.Ja !!! her smelter sneen også i hurtigt tempo.
  Men smukt var sneen jo medens den lå der fin og hvid.
  Nu vil jeg prøve at finde en god farve til min stue.Den trænger til at blive malett.
  God søndag knus Jette

  SvarSlet
 3. Dejligt med snebilleder, nu må vi så se på det kedelige igen, jeg har været rundt for at se til forårsblomsterne, det var en dejlig tur, så er man straks opmuntret igen :)

  SvarSlet
 4. Det er jo typisk danske vintervejr...her er sneen nu næsten forsvundet. Regner med at aftenens regnbyge fjerner det sidste. Til gengæld får vi det så tåget og diset...GODT vi går ind i sidste uge af januar nu. Den har varet længe nok.

  SvarSlet
 5. Flotte snebilleder. Ja jeg må jo indrømme, at det ser flot ud med sne, selvom jeg ikke er så meget for sne. Heldigvis kan det ikke vare så længe inden det så småt går mod forår.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen