Sider,

fredag den 19. juni 2015

Weekend held...

Lige inden fyraften og friweekend brød solen igennem, hvor heldig kan man være ;). Dagen har elles budt på blæsende gråvejr og regnbyger, så jeg føler mig rigtig heldig.

Det gamle pensionerede kamera havde desværre ikke sin bedste dag, men enkelte billeder slap igennem nåleøjet. Det er helt ok.... jeg lige har fået besked om at mit "nye" kamera er repareret og klar til afhentning, det bliver så skønt at få det tilbage igen. Jeg er fyldt med optimisme og satser på at fejlen endelig er udbedret..... heldig ikke osse.


Klematis og akelejefrøstjerne i skøn forening.
Da jeg gik min haverunde, i den sene eftermiddags sol, kom næsten helt bag på mig, hvor frodig haven er blevet de sidste dage. Endelig begynder det hele at springe ud.

Akeleje green apple og lupin noble maiden giver liv i det runde bed.Camasia tåler et gensyn, den er jeg super glad for. Så et stort velkommen i haven til den.

Efter at svigerfar og manden min, har fået flækket og ryddet en masse brænde på plads i brændeskuret, er der blevet en skøn plet under æbletræet ved hækken. Der er sol sidst på eftermiddagen og rimeligt med læ..... se det er jo også ret heldigt. På den anden side af hækken.


I morgen skal kameraet hentes, og så håber jeg at vejrudsigten holder. De lover lidt sol, 15 grader og i disse forsommer tider, skal man vist være glad for den smule man kan få..... og hvor heldigt det falder på en fridag ;)

Mange gode weekend hilsner herfra ;)

6 kommentarer:

 1. Ja det har du helt ret i, men du fik taget ok billeder med dit gamle kamera. Så må vi håbe dit nye kamera holder op med de primadonnanøkker. Ellers må du forlange et andet kamera, for det der kan da ikke være rimeligt.
  Godt du fik solskin - meget fik vi ikke her, men tørvejr i det mindste og en stille aften, det er ikke så tosset :)
  God Weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja det var rigtigt dejligt at solen kom frem igår. Nu venter jeg bare på at den tunge grå dyne, der ligger tungt over os snart går i opløsning, så jeg rigtigt kan få testet mit kamera.
   Indtil da er der masser af ukrudt der venter, så der er nok at tage sig til. Det ville nok være for optimistisk, at få et nyt kamera en måned før garantien ophører, men nu er der skiftet en remse så lang, og det fungerer fint. Jeg var næsten bange for, at jeg havde slidt det helt op med alle de tusinder af billeder det har taget ;)

   Slet
 2. Hej Heidi Godt den gamle svend ville være med til at tage et par billeder. De blev skønne, heldigt der lige var opholdsvejr, da du fik fri. Det var ellers lidt af en omgang der kom. Igår eftermiddags var vi allerede oppe på 15 mm her på Amager. Men som du skriver det giver frodighed. Dit runde bed er godt nok flot er vild med farverne og sammensætningen. Flot klematis, er det en Mrs Bateman? God weekend. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina
   Ja nogle gange er det godt, man ikke er for hurtig til at bortskaffe gammelt skrammel ;)
   Jeg er også rigtigt glad for sammensætningen i det runde bed og ja der er Mrs Bateman som blomstrer så fint lige nu ;)

   Slet
 3. Det gik da fint med det gamle kamera, skønne billeder.
  Vi har også haft fint vejr i dag, men vinden er stadig kold og sidst på dagen kom hav gusen ind over og så blev det da virkeligt koldt.
  Jeg har fået prærieliljer i haven for første gang i år, kunne sagtens finde på at købe flere.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Bedstemorshave

  SvarSlet
 4. Godaften Heidi.Jeg synes da også at dine billeder er rigtig gode.
  Og er helt vild med dit hvide bed.Fin siddeplads i har fået...............vi har desværre brugt al vores brænde i år.
  Har haft besøg af min søster Gitte i weekenden .Og vejret har bare været så dejligt.
  Rigtig god aften knus Jette

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen