Sider,

onsdag den 24. juni 2015

Sommerstemning fra i går...

Ja... der er med at nyde de små sommergodbider vi bliver tildelt. Surt at de så allerede bliver fjernet igen, næsten inden vi når at nyde dem. I går fik vi et af de små glimt, som vi savner så meget, og det var skønt at sidde ude og nyde haven, livet og midsommeraftenen. At vejret så ser helt anderledes ud idag, gider jeg slet ikke at komme ind på.

The President blomstrer næsten helt nede ved jorden i år.Dejlig sommerstemning.Langs trådhegnet i tøsebedet er Hagley Hybrid ved at starte sin blomstring.
 Min ene multi blue blomst.Mere sommerstemning.

I går var der en summen og leben i alle blomsterne, det har jeg savnet.Jeg er helt pjattet med denne høje storkenæb og det smukke mørke løv. Så smukke er blomsterne tæt på. Jeg tror det er en af de storkenæb jeg har fået af Lisbeth på Samsø.Den gør sig også godt sammen med de sidste lidt blegede blomster i Deutzia.Godt gemt inde i skellet til naboen, blomstrer Nelly Moser for første gang.Jasminen blomstrer også fint nu.I dag blev vi enige om at kigge til vores kartofler, også selvom de endnu ikke er gået i blomst. Og sikke et syn masser af store, ja næsten for store kartofler. Vi kunne nøjes med en enkelt top og så er der endda til kartoffelmadder i morgen, om de var gode...ja super gode.


Det er dejligt at have fået mit kamera tilbage igen. Det fungerer helt perfekt og jeg tror de har skiftet al indmad, ret heldigt når der kun er en måned til garantien udløber ;)

 Mange onsdags hilsner herfra ;)

6 kommentarer:

 1. Godt du fik taget ekstra billeder i går, det gjorde jeg også, vi må tage billederne, mens det er godt vejr, det var ikke i dag. Men kartoflerne ser lækre ud og blomsterbillederne er dejlige med sol på :) Forresten blomstrer de fleste af mine jasminer ikke endnu :)
  Du må gerne få frø af min trælupin, den er nem, men ja den kræver meget plads.
  Jeg venter stadig på, at manden din skal på fisketur til Samsø :)

  SvarSlet
 2. Hej. Gode sommerbilleder du har taget, godt at dit kamera virker igen. De ser gode ud de kartofler. Nye kartofler er noget af det bedste. Jeg har hørt, at der skulle blive 30 grader i næste uge, så forhåbentlig er sommeren lige om hjørnet.

  SvarSlet
 3. Så fint du har det i hagen din akkurat nå. Herlige bilder!

  SvarSlet
 4. Skønne sommerbilleder fra din smukke have.

  SvarSlet
 5. Hej Heidi.her blæser det men der er også lidt sol.Skønt med de første kartofler.....................må vist også lige kikke til vores.
  Smukke billeder af klematis.Flot billede at Multi blue selv om der kun er en enkelt.
  Min jasmin blomstre også smukt....................men er næsten tre uger senere i år.
  Nu vil jeg gå ud og klippe min store syren ned......................men er lidt træt oven på min fødselsdag i går.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 6. Hei Heidi! Så utrolig vakkert det er i hagen din nå! Klematisene er virkelig flotte! Og så deilig med nypoteter allerede nå! Klem fra Anne-Kristin (lykkeligihagen)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen