Sider,

søndag den 9. november 2014

Søndag med sol....

Selvom vejrudsigten kun havde gråvejr på programmet, blev det nu alligevel et skønt søndagsvejr med en del sol. Vinden var lidt skarp, men det var rigtigt dejligt at være ude.

Clarie Austin er rigtigt kommet igang med sin novemberblomstring.De smukke dahlia blomstrer også fortsat fint.
Det er i det runde bed, at både dahlia og rosen står. Skønt med et bed hvor der stadig er lidt blomster.Selvom regnen har været lidt hård ved knopperne, så er de stadig smukke. Der er også stadig fin gang i løveørene, de er nok oppe i 2½ meters højde efterhånden.Det må være i det yderste af de enkelte blomster, der har givet dem deres danske navn.
Den første julerose er sprunget helt ud, den har regnen desværre også været lidt hård ved.Twice in a blue Moon, jeg tror at dette bliver den sidste blomst for denne sæson, men hvem ved.Mine altankasser har længe lignet noget der er løgn. Idag var der dejligt læ på terrassen, så nu er de ryddet.
Nu er der kommet fyrtoppe i, som kan pynte til det atter bliver forår. Jeg ved endnu ikke, om det skal være sådan, eller om jeg skal klippe dem ned så de alle er lige korte. Jeg tror de måske tager lidt for megen udsyn, på denne måde.I flere af potterne, er planterne atter begyndt at blomstre. Det er desværre forsent, for nu er de ryddet.


Der er kommet fyr, gran og kogler i, så nu er vinterstemningen på plads.
Selvom det måske er lidt tidligt, er det nu dejligt at ha det på plads inden frosten sætter ind. Nu skal jeg bare ha købt lidt hyacinter og måske en julerose så der også er lidt blomstende at kigge på, inde fra varmen.Det var ikke kun mig der nød det gode vejr, kvarterets brevduer var også på vingerne og gav den helt store opvisning.Nede i skærebedet, boltrer margueritterne sig lystigt. Jeg har fjernet deres støttestativ, så nu vælter de ud over kanten af bedet.


Det blev til nogle dejlige timer i haven, jeg mangler dog stadig en del at gøre inden vinter, men jeg når det jo nok alt sammen.

Mange søndagshilsner herfra ;)

14 kommentarer:

 1. Godaften Heidi.Det har bare været det smukkeste vejr også her hos os................men har jo været på Bogforum i dag.Skulle jo lige ind og hilse på CD og købe hans nye julebog.
  Dejligt at du nu har fået nyt pynt på din terrasse..............det ser rigtig godt ud.
  Glemte helt at tage billeder af mine margueritter i dag.
  Dejligt billede af din lille engel og det fint pyntede bord.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Ja vi var vist mange, der havde en helt fantastisk solskinsdag i går, men nu regner det igen igen ;)
   Tak for ros af min oppyntning ;)

   Slet
 2. Ih... der ser flot vinterpyntet ud på din terrasse. Men jeg har det som dig, der er stadig masser at se på ude i haven og Claire Austin er da en "perle" :)
  Det var dejligt at vi kunne komme i haven sådan en skøn dag som i dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Ja det er lidt underligt at gå og pynte op til vinter, samtidig med at der stadig kommer fine nye blomster i haven, men jeg nyder begge dele ;)

   Slet
 3. Hej Heidi
  Ja vil vinteren ikke komme, så må du jo selv lave den, når du har tid. Claire Austin er bare så fin, et fint blomstrende bed, du har der. Jeg glæder mig til min Claire kan komme til at vise, hvad den dur til, nu den skal vokse i stativet.
  Jeg har så ikke været meget i haven i weekenden, jeg må jo nyde, når drengene er hjemme, men jeg synes nu også, det var koldt. Jeg mangler også meget i haven, jeg går i gang på tirsdag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja det er jo lidt tidligt at pynte op, men jeg ved jo at det kommer til at knibe med tid senere, så nu er det gjort.
   Clarie Austin er vidunderlig, og jeg kan godt forstå du glæder dig til at følge den, på dens nye plads ;)
   Jeg håber du har nydt drengene, jeg har også lige fået et lyn besøg af datteren så vi hygger også rigtigt ;)

   Slet
 4. Tænk at vi kan tale om novemberblomstring i år. Det er altså ikke dårligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana
   Novemberblomstring er noget vi hurtigt kan vende os til, det kan vi hermed godt indføre som en tradition ;)

   Slet
 5. Sjovt - du starter med to blomster, som jeg også nyder her i haven. Jeg imponeret over, at du allerede nu har pyntet op med stedsegrønt. jeg skal være meget tættere på jul, før jeg gør det. Løveøre har jeg ikke stødt på før- den ser ret monumental ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Er det ikke dejligt, at vi stadig kan nyde så fine skønheder i haven.
   Det er kun fordi jeg ved, at travlheden snart rigtigt sætter ind på arbejdet, at jeg har pyntet op så tidligt. Som blomsterdekoratør syntes jeg det er svært at få lavet noget til sig selv hvis man venter for længe, så kun derfor er der pyntet op allerede nu ;)

   Slet
 6. Helt fantastiskt, vad mycket du har som blommar fortfarande. Ha det gott!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så dejligt, at der stadig er så meget der blomstrer. Nu vil jeg gå ud og se om jeg kan finde blomster til en lille buket. Kan du også ha det rigtigt godt ;)

   Slet
 7. total dejlige stemningsbilleder :) :) - denne november måned er go' ved havefolket, jeg klager bestemt ikke :)

  SvarSlet
 8. Hej Tim
  Ja klage over vejret kan vi vist ikke i år. Nu har vi da chance for at indhente det vi ikke har nået i haverne endnu ;)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen