Sider,

mandag den 24. november 2014

Billeder fra en råkold weekend...

 Det blev ikke til lange havevandringer, eller andre gøremål ude i denne weekend. Men jeg skulle da lige ud og kigge om der stadig var noget at finde. I ugens løb blev vi nemlig ramt af den første nattefrost. Klokkeranker og lathyrus blomstrer stadig helt upåvirket, selvom nogle af klokkerankens blade er lidt frostskadet.. Selv på en grå dag, er de stadig et smukt syn.

Den store græs, står også rigtigt fint og der kommer stadig nye aks.Den utrættelige Rozanne, har heller ikke givet op endnu.Æblebuffet.Der hænger stadig flere æbler på træet, så silkehalerne kan bare komme, der er serveret.Nattefrost rammer jo altid dahlia hårdt, men der var lige en enkelt lille blomst der stadig stod fint. Nu er det vist på tide at få dem gravet op, men det blev ikke lige weekend det skete.


Ingen roser blomstrer lige nu, men knopperne i både Clarie Austin og Odyssey ser fortsat fine ud.


Jeg har fundet en potte med vintergækker, som jeg gravede op sidste forår og ellers har glemt alt om. Nu står de i drivhuset, indtil de skal ind i varmen og drives frem, så vi kan få vintergækker på  julebordet.Når jeg er i gang med julen, så skal i da også lige se mine juleroser. De er i fuld gang og har virkelig en fest i stenvolden hvor de er plantet.


Nu har vi så taget hul på advents ugen, hvor der er super travlt men også rigtigt sjovt på arbejde, så det bliver nok ikke til mange pip og kommentarer fra mig i denne uge. 
Men tænk om en måned er det juleaften, og inden længe begynder dagene atter at tiltage, det er lidt vildt at tænke på.

Mange lidt travle hilsner herfra ;)

8 kommentarer:

 1. Ja men dejligt at tænke på, at inden længe er det solhverv :) Der nåede ikke at komme silkehaler i vores æbler, der var ellers mange, men andre har mæsket sig i dem. Selvom vi ikke har haft frost, har de fleste af klokkerankerne opgivet, de hænger slemt med næbbet. Rozanne er stået af her hos mig, juleroser vil slet ikke være her, men lidt roser har jeg da og solskin i haven, så er det ikke helt skidt :)

  SvarSlet
 2. Fin billedkavalkade. Især nød jeg julerosecollagen.

  SvarSlet
 3. Godaften Heidi.Jeg synes det er helt utroligt at du har de smukkeste juleroser-klokkeranker i blomst og den smukkeste græs................for ikke at snakke om alle knopperne i dine roser.
  Her har vi slet ikke haft frost endnu..................men den skal nok komme.
  Æbler og min nye græs er da færdige for i år.Og dahlia er taget op og tørret..............så nu kan vi bare vente på foråret.
  Rigtig god arbejdslyst med alle juledekorationerne Knus Jette

  SvarSlet
 4. Ja, som tiden går - pludselig er det jul. Rozanne er jo utrættelig og jeg synes at den er så smuk og så synes jeg nok at dine juleroser er skønne:)

  SvarSlet
 5. Hej Heidi. Det er utroligt at der stadig er blomster i haven her en måned før juleaften! Hvor er det utroligt, som dine juleroser er i gang, det er jo et helt festfyrværkeri! God arbejdslyst.

  SvarSlet
 6. Vi har heller ikke haft frost, men har dog endelig fået vores Dahlia pakket ned for vinteren - aldrig har det været så sent med det. Ja, det bliver snart december tid og travlhed men også tid til pynt og hygge.
  Dine juleroser er bare så smukke.

  SvarSlet
 7. Hvor ser det skønt ud med juleroserne og vintergækkespirer :-)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen