Sider,

søndag den 7. januar 2018

Kold og solrig søndag

En uge inde i det nye år, har vinteren har gjort sit indtog. Det har givet nogle smukke solrige, kolde og næsten vindstille dage. Selvom det er koldt, er det skønt at gå på opdagelse i haven og kigge efter de første forårs tegn som allerede har vist sig. Det var dog motiverne med rimfrost, der var mest spændende idag.

Heuchera.Stenbedsplante.Vinterhaven.Når kål bliver til kunst.

Flere steder er krokus godt på vej.
Chopin. Fugle i formation.Stinkende nyserod dukker sig.Efterladenskaber fra i sommers.
Burgundy Ice. Skøjtebanen er klar. Træ og hæk kaster dramatiske skygger.Lige inden nytår fandt jeg endnu en knop i en lyserøde pulsatilla, det har den nok fortrudt idag.


Forladt fuglerede omgivet af de sidste Ingrid Marie æbler. Jeg håber at vejret er lige smukt over hele landet, for det kan man da kun blive glad af. Det har så lige den bagside at alt skidt indendøre og de beskidte vinduer for alvor bliver afsløret, hvor kommer alt det skidt dog fra :)

Mange solrige hilsner herfra

8 kommentarer:

 1. Vejret har også været fantastisk her på Sydøstfyn - høj himmel, frost og sol. Du har taget nogle smukke billeder i det smukke vejr:)

  SvarSlet
 2. Jeg tænkte på dig i dag, om du mon ikke kom med et indlæg i det fine vejr. Det gjorde du, for det er svært at lade være, når det hele er så smukt, og man bliver høj af både sol og de smukke motiver :)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 3. Sikke skønne billeder fra en fantastisk smuk dag-
  Skidt pyt med at man kan se skidtet på ruden, så længe vi kan nyde haven-
  Knus Heike

  SvarSlet
 4. Mon ikke rigtigt mange har været ude at fotografere i den smukke rimfrost - dine billeder er så dejlige og vidner om en skøn dag.

  Rigtigt godt nytår.

  SvarSlet
 5. Smukke billeder fra vinterhaven, men dog med små glimt af forår 😀
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 6. dine billeder er så dejlige og vidner om en skøn dag.


  สมัคร D2BET

  SvarSlet
 7. The weather has also been fantastic here in southeastern fyn - high skies, frost and sun. you have taken some beautiful pictures in the beautiful weather :)

  ดูหนังออนไลน์

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen