Sider,

lørdag den 14. december 2013

Når lyset bryder frem....

Endelig blev de tunge skygardiner trukket til side, for en kort bemærkning. Den sidste ugestid har det været så mørkt gråt og vådt, ja der har nærmest været ren novemberstemning over dagene.
 Mens jeg stod og hyggede i kælderen med at få pakket de sidste julegaver ind, opdagede jeg pludselig at solen var brudt igennem. Så skal jeg ellers love for at gavepapir, bånd og saks blev smidt i en fart, for nu skulle solen nydes inden den atter forsvandt.

De visne hortensiablomster gør sig altid godt i solskin.Juleroserne i volden er også rigtigt sprunget ud nu, og det vælter stadig op med knopper i de forskellige planter, så der bliver noget at nyde i lang tid.Smukke og fotogene... som de eneste blomstrende i haven lige nu, fik de al opmærksomhed og blev rigtigt beundret og gennemfotograferet.

Den opstammede sommerfuglebusk er i år igen blevet pyntet med små pigeonæbler som lyser så fint op.Juleæbler og juleroser.


Tilsammen udgør de dette smukke syn.På min tur rundt i haven, fangede disse bitte små akelejeskud fyldt med regndråber mine øjne. Det milde vintervejr lokker diverse planter til at tyvstarte foråret, ved at sende små fine skud afsted .                                  Hosta og vintergækker er også aktive med masser af fine småskud.


Mange lørdags hilsner herfra ;)

12 kommentarer:

 1. Hvor er dine juleroser fine :-) Sidder jo her og bliver helt misundelig ;-) Den jeg plantede sidste år står med grønne blade, men ikke en eneste knop var at, da jeg var ude og kigge for at par dage siden.
  De røde æbler og juleroserne sammen er da helt perfekt til at sætte julestemning i haven :-)

  SvarSlet
 2. Hej Vivi
  Jeg kan godt forstå du bliver lidt misundelig ;).
  Jeg plantede mine juleroser i foråret, og var meget spændt på om de klarede den tørre varme sommer i volden uden vanding...det har jeg så fået svar på nu.
  Stort tillykke med dine forældres guldbryllup i dag ;)

  SvarSlet
 3. Skønne billeder, guf for øjet, er fuglene glade for pigeoner? God weekend.

  SvarSlet
 4. Jamen det er jo den rene forårsstemning hos dig. Når så lyset bryder frem......så lægger man rigtigt mærke til de dejlige forandringer.
  Ser sødt ud med dit pigenontræ.....tænker fuglene også synes om det!

  SvarSlet
 5. Ja jeg tilslutter mig, du har været heldig med dine juleroser. Jeg har et sølle eksemplar med en sølle knop i, de ser meget smukke ud hos dig, det gør resten af billederne også. Med det milde vejr, kommer der mange planter frem nu, gad vide hvad der sker, hvis vi får frostvejr.

  SvarSlet
 6. Skønne solskinsbilleder! Dine juleroser er da bare usædvanligt smukke!

  SvarSlet
 7. WOUW... for nogle juleroser, jeg troede de lige var hjembragt fra planteskolen. De må stå det helt perfekte sted. Jeg må vist også bidrage med en smule grøn ansigtskulør. ;)
  Ha' en dejlig dag. :)

  SvarSlet
 8. Hej. Hold da op nogle flotte juleroser du har. Der er meget at nyde i din have. Jeg må vist også ud at kigge efter knopper, blev virkelig overrasket over, at se hvad der pibler op i din have. Mon de tager skade, hvis der kommer frost?

  SvarSlet
 9. Hej Heidi.Kan da kun tilslutte mig koret.Er da også kun en lille smule misundelig på de smukke juleroser du har i haven.Og at hosta og vintergækker allerede er begyndt at pible op af jorden........der er da fantastisk.
  Er også vild med de fine røde pigeoner i busken.
  Rigtig god advent til dig knus Jette

  SvarSlet
 10. Hold da op, det ser da helt forårsagtigt ud i din have.... gad vide om der er kommet nogetsomhelst op i min have, jeg har forsømt at være ude og kigge - det har været vådt, mørkt og småkoldt....... og havde selvfølgelig ikke tid i de par timer hvor solen skinnede i dag

  SvarSlet
 11. Dine juleroser er da helt eventyrligt smukke. Fin kombination med juleæblerne. Skønne skønne billeder, der glæder helt ned i maven.
  Knus

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen