Sider,

onsdag den 27. juni 2012

Det summer af liv

 Selv om her er stille nu, efter et par dage  med studenter fester og glade unge menesker. Heldigvis viser vejret sig fra sin bedste side idag, så vi alle kan nyde godt af solen.
 Da der atter blev ro i lejeren, gik jeg en lille stille haverunde, og kunne høre hele haven summe, brumbasser og andet småkravl, var aktive overalt ;o)Regn og den hårde blæst har været slem ved jasminen, men der er stadig lidt blomster endnu. Den krybende timian er til gengæld ved at stå i fuld flor.
Vi har den krybende timian en del steder i volden.Til sidst et stemnings billede, med blomsten af Danmarks ungdom anno 2012  ;o)


Mange, nu skal der vist ryddes op, hilsner herfra ;o)

10 kommentarer:

 1. Hej Heidi.dejligt billed med de unge studenter.
  Min dobbelte jasmin blomstre på livet løs.(se mit nye indlæg med jasminen og status på bloggen)
  Flot timian.K/H Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de fine ord, kigger forbi din blog senere ;o)

   Slet
 2. Dejligt at høre at I havde en god dag og vejret var med Jer.. Det håber vi også på her, når vores student skal ud og køre på fredag.
  De er så søde de små arbejdsomme bier.

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæd dig, det har været nogle skønne dage ;o)

   Slet
 3. Tillykke med studenten og tak for et kig på din summende have. Det hele er så dejligt lige nu og står så flot, så det er med at nyde det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu hvor vinden er ved at falde til ro og solen atter er vendt tilbage, så er Danmark skøn ;o)

   Slet
 4. Dejligt med stilheden bagefter og biernes summen. Men det er nu også hyggeligt med sådan et studenterbillede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige så skønt det er med alle de unge i huset, er det altså også dejligt her bagefter med ro og en dejlig træthed og glæde over at alt er gået super godt ;o)

   Slet
 5. Nej hvor romantisk med hesteforspand! Herovre østpå drøner de rundt lastbiler og spiller musik (eller hvad man skal kalde det) så det kan høre i flere kilometers afstand. I dag har jeg hørt/ikke set 3 forskellige studenter-vogne suse forbi.
  Så her bliver stilheden nydt efterfølgende!

  SvarSlet
 6. Ja super hyggeligt med hesteforspand. Herover vest på er det mest hestevogne, og dem der ikke når at bestille i tide, kører med traktor forrest ;o)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen