Sider,

lørdag den 28. november 2015

Sidste lørdag i november...


Bød både på solskin og flere regnbyger. Heldigvis var det solen der var mest dominerende, så det blev til nogle skønne timer i haven og den friske luft.

På denne årstid hvor solen står så lavt, er jeg rigtig glad for vores hække inde i haven. Sammen med de gamle æbletræer kaster de fineste skygger, på græsplænen.Jeg startede først med en lille blomster jagt. Det er jo flere dage siden jeg sidst så haven i dagslys, så det er altid spændende at se om der er mere at finde.

Rozanne bliver helt utrættelig ved og ved, den er altså en darling.Twice in a blue Moon med sæsonens sidste knop, gad vide om den når at springe ud.Jeg er så glad for at blodblommen er blevet flyttet ned i haven, og kan næsten ikke vente til foråret, med at se den i fuld flor.Clarie Austin er også stadig på banen. Den kan let gå hen og blive årets rose, da den har blomstret og givet så megen glæde hele sommer efterår og næsten vinter med.Al den megen regn, har givet friskt og helt rent vand i fugle badet.Der er fortsat enkelte blomster i mine løvemund som har indtaget hele have bænken.
Masser af fine friske skud i lathyrus.Det var altankasserne der skulle ha en make over i dag. Da blomster jagten var slut, blev det tid for fyr og gran.De grå helichrysum er altid et sikkert hit i altankasserne, de bliver kæmpestore og flotte.Der er rigtig mange meninger om petunia, men her er de altid et sikkert hit. Der var stadig blomster tilbage da jeg skulle kippe ned idag.De små fine sart gule er købt på et gartneri og de hvide kommer fra en billig bakke med sommerblomster.


Efter nogle ufrivillige regnbyge pauser, kom der vinter stemning på terrassen.Der er stadig ingen knopper i mine juleroser, så det godt man kan købe en lille ny til samlingen.Der kom også en lille lys kæde op, og det ser så hyggeligt ud indefra hvor de kan nydes fra stuen. Til sidst denne skønne klematis, der vist må udråbes til november´s bedste blomst. Den har blomstret hele måneden, og der er stadig knopper som endnu ikke er sprunget helt ud.


Det var en dejlig dag i haven i det smukke men lidt omskiftelige vejr. I morgen skal det regne hele dagen, men det er helt ok, da jeg vil julehygge lidt indendøre. Adventskransen skal jo også gøres klar, så det bliver en rigtig inde hygge dag.

Mange lørdags hilsner herfra ;)

3 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Ja det er en imponerende clematis, du har der. Det ser godt ud med pynten på terrassen. Rozanne kunne ikke lide frost og sne her i søndag, så hos mig er den klasket sammen, men løvemund blomstrer troligt endnu.
  Claire Austin er også lidt med hos mig, men det er godt nok spændende om de sidste knopper springer ud.

  SvarSlet
 2. Hej Heidi. Det ser supergodt ud med dit vinterpynt. Det er du god til. Jeg er også imponeret over din clematis. Utroligt at den blomstrer endnu! I morgen står den også på indehygge hos os. Det starter dog først med rengøring fra morgenstunden:)

  SvarSlet
 3. Godaften Heidi.Hvor dejligt med lidt solbilleder......................og så fik du også vinterpyntet lidt.
  Utroligt med både en klematis-rose og friske lathyrus.
  Og de grå planter er jeg også rigtig glad for.Her blev der lavet juledekorationer i store mængder i går.
  Dejligt at være klar til advents aften.Knus Jette

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen