Sider,

onsdag den 11. november 2015

November som vi kender den bedst

Endnu en våd grå dag til samlingen af triste novemberdage. Det blev kun til en hurtig regnvejrs tur i haven, da jeg ville se om jeg kunne finde lidt blomster til en buket. Det var dog ikke så let, da al den regn og blæst har været hård for blomsterne.

Rozanne dukker fornuftigt nakken i forsøg på at beskytte sig.En væsentlig grund til jeg måtte ud er at manden min fik fjernet græstørv ved mit runde bed i går. Det var en dejlig overraskelse at han nåede det inden det blev mørkt. Overraskelser af denne slags elsker jeg, især når jeg ikke troede at vi ville nå det inden vinter ;)Det skal nok blive godt og jeg glæder mig til at komme igang med at flytte rundt på planterne. Jeg skal flytte mine to store roser så de kan få bedre plads, men er lidt i tvivl om jeg skal klippe dem tilbage først, eller bare flytte dem som de står..... nå det løser sig vel ;)Nu håber jeg så bare på lidt tørvejr i weekenden så jeg kan komme igang med mine planer.Hyperikum er atter begyndt at blomstre, dejligt med lidt der lyser op.Blackfield står også stadig med lidt blomster.Opdagede disse to små knopper i Twice in a blue Moon.

Selvom udvalget ikke var stort, lykkes det mig at få samlet til en lille buket.Om den så holder dagen ud er jeg ikke sikker på da den allerede drysser lidt.Denne buket med hvide løvemund tror jeg til gengæld nok skal holde, så den kan komme på bordet i aften, hvor vi skal ha gæster til andesteg. Her i huset er vi altid en dag bagud med at holde mortensaften, men det er der en god grund til ;).Jeg vil bruge resten af dagen på at tulle rundt og gøre klar til i aften, imens jeg vil planlægge hvordan jeg skal gribe mine nye bede an.

Mange gråvejrs og et år ældre hilsner herfra ;)


4 kommentarer:

 1. Ja og grunden har jeg luret. Tillykke med fødselsdagen Heidi:) Det var nok også derfor, at manden lavede dit bed færdig i går, jeg håber, du får mulighed for at plante i weekenden, her lover de desværre regn igen igen. Roserne ville jeg klippe lidt ned, køber du barrodsroser, er de jo også klippet ned. Det er også nemmere at flytte de stikkende planter, når de ikke er så høje.
  Fortsat god dag med gæster.

  SvarSlet
 2. Hej Heidi.Ja !!! jeg har jo også luret det med fødselsdagen.........................og et stort tillykke fra mig.
  Og jeg er da vild med dine nye bede.Det skal nok blive godt når du får dem plantet til.
  Kan godt li de organiske faconer på bedene.
  Her er det støvregn i dag.................og lidt surt vejr.
  Nyd din andesteg og gæster.Knus Jette

  SvarSlet
 3. Hej Heidi. Et stort tillykke med fødselsdagen.:) Det er en fin buket, du har plukket i haven. Tænk at man kan det i november! Jeg håber, anden var god og at din dag har været god med mange lykønskninger.

  SvarSlet
 4. Kære Heidi Tillykke med dagen. Det bed skal nok blive flot, formen i sig selv ser godt ud. Fantastisk, at du kunne finde blomster nok til en så fin buket. God fornøjelse med flytteriet. Kh Tina

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen