Sider,

lørdag den 12. oktober 2013

Min blå baggrund...

Det var rigtigt dejligt at stå op på denne smukke solskins lørdag, efter en del grå og våde dage. Det var skønt at komme i haven, også selv om det blæste en del. Det var jo bare om at opholde mest muligt i solen. Jeg fik tømt en del krukker og klippet ned og ryddet ud og er nu et lille skridt nærmere målet. 

Jeg fik selvfølgelig også taget en masse billeder, og lod mig inspirere af den helt fantastiske blå himmel som baggrund til alle billederne. Ja - der er dog lige sneget sig et billede enkelt ind, uden den blå kulisse.

Klatrehortensia står så flot i sin høstdragt.Kantbæger i blomst og med frøstand.


                            New Dawn rosen står atter med blomst, og der er flere knopper på vej.                                                       Åhhh så sart og fin, den gør sig godt der i solen.
I drivhuset står denne P.Graveolens pelargonie, som jeg fik af Bente sidste forår. Den har blomstret uafbrudt hele sommeren.                                                        Se så smukt mod den blå baggrund.Sommerfuglebuskene står fyldt med frøstande i år, i dag har jeg dog fjernet de fleste. Den hvide Astilbe har også valgt at blomstre igen.Vi slutter som vi startede med Klatrehortensia.


 Det blev til et par gode timer i haven, inden vinden blev for køligt og atter drev mig indendørs.

Mange hilsner herfra ;o)

14 kommentarer:

 1. I dag var det så dig, der fik blå himmel. Her har det været gråt og blæsende hele dagen, og regnen har vi stadig til gode. Det er smukke blomster og billeder mod den blå himmel, i dag er det så mig, der må nyde hos dig.
  Jeg har ikke klippet mine astilbe ned, det kan jeg se, at jeg skulle have gjort. Så fint de blomstrer hos dig. Klogt at klippe frøstandene af sommerfuglebusken ,ellers får du mange frølinger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja jeg var den heldige og fik solen idag. Jeg håber i også snart får lidt regn, vi har været heldige og har fået 29 mm ;o)
   Astilben er ikke blevet klippet ned, den har klaret det helt alene ;o). Jeg satser også på at slippe for en masse sommerfugle frølinger, selvom der sikkert dukker nogle op alligevel ;o)

   Slet
 2. Godaften Heidi.Smukke billeder fra din have med den utrolige blå himmel.Utroligt er det også at din astilbe blomstre igen
  .Lidt kedeligt og blæsende vejr her hos mig.......så det blev til hovedrengøring i køkkenet idag.Og også utroligt så mange ting man har i sit køkken.
  Smuk pelargonie du har fået af Bente.........har også fået en del af hende.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette¨
   Ja himlen var meget blå her idag. Rengøring af køkken - pyha jeg bliver helt træt bare ved tanken ;o)
   Vi er vist mange, der er blevet begavet med Bentes skønne pelargonier ;o)

   Slet
 3. Hej Heidi. Sikke nogle gode billeder med meget flotte og klare farver. De er godt nok meget tydelige og klare, så det må være et godt kamera, du har. God idé at vise den blå himmel. Det var også første dag her i flere dage, at himlen var så flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte
   Ja vi har vist haft det samme grå og våde vejr de sidste dage, så det var dejligt at se solen igen.
   Himlen råbte så højt idag og ville bare med på billederne. Mit kamera er et Samsung wb200f kompakt kamera, der tager fantastiske billeder i solskin, men halter lidt i gråvejr ;o)

   Slet
 4. Hej Heidi
  Fine, fine blå billeder. Kantbægeren har du fotograferet godt, hvor er den køn!
  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Tak for dine søde ord ;o)

   Slet
 5. Det var dog den skønneste, næsten sommerblå himmel. Hvor er det skønne billeder du viser, især dem med New Dawn er til at falde i svime over :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne
   Ja her var himlen helt uimodståelig blå idag. Ja man har næsten lyst til at tage en bid af New Dawn, så lækker er den ;o)

   Slet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Nej nogle skønne nærbilleder, både af blå himmel men også af P. Graveolens, men også af den hvide Astilbe, der er blevet i sommerhumør. Skøn himmel at skue....her var det mere sporadisk, at vi fik solen at se, og det blæste pænt fra øst....så mærkes det altså mere herovre!

  SvarSlet
 8. Skønne billeder fra en efterårsdag med klar himmel. Hvor er vi heldige med det fine efterårsvejr :-)

  SvarSlet
 9. Det er dejlige stemninger du fik fra haven i går og sikke flotte kontraster mod den blå himmel :-) Skønt at se New Dawn - mine har ikke remonteret, sikkert pga. vandmangel.
  Kh Rose

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen