Sider,

onsdag den 30. oktober 2013

Dagen efter dagen derpå...

 Endelig kunne jeg komme ud i dagslys og besigtige haven efter stormen. Jeg regnede nu ikke med at finde de helt store skader, da vi heldigvis ikke blev så hårdt ramt af stormen her.

                                      Min smukke New Dawn rose står helt upåvirket af stormen.Jeg fik ret, alt så fint ud og heldigvis var der ikke sket nogle skader i haven, jeg skulle faktisk lede godt og grundigt for at finde lidt, der var blevet påvirket af stormen. Det ene af mine to pottetårne med husløg havde lagt sig ned, men tænk spanden og brændestablen står stadig.
Klokkeranken var blæst ned, men blomstrer stadig.

Smukt oktober lys over haven.        Nu kan det heller ikke vare længe, inden jeg skal klippe mine få hortensia hoveder af og få dem tørret.                                                Havens forskellige hosta, har takket af for i år.
Selv om det mest er overskyet, så kigger solen da lidt frem engang imellem.Da manden min havde et ærinde i Bilka den anden dag, måtte jeg hellere følge med. Jeg havde jo tidligere set nogle glasbær derude, og selvfølgelig fortrudt at jeg ikke havde købt af dem. Det er der nu rådet bod på.Idag har jeg så fået plantet glasbærrene op ad stakittet.
Inden jeg plantede glasbærrene, fik jeg delt nogle af mine aconitum så de kan gøre glasbærrene selskab, nu glæder jeg mig til at busken vokser til og jeg tror de kommer til at klæ hinanden godt.                       Et lille kig gennem sommerfuglebusken, til den opstammede ribs i sin høstdragt.


Nå nu er frokost pausen over, og jeg må igang igen. Der er stadig nok at gøre ude, selvom jorden er ret så våd og smattet oven på de 76 mm regn, vi har fået de sidste dage.

Mange, jeg tænker på alle jer der har fået ødelagt en masse af stormen, hilsner herfra ;o)

10 kommentarer:

 1. Hej Heidi. Hvor er det nogle gode billeder du viser. Jeg kan godt forstå, at du er glad for din nye plante, det bliver rigtig godt med den kombination. Her hos os er der heldigvis heller ikke sket nogen stormskade, vi var heller ikke så hårdt ramt - heldigvis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte
   Godt vi begge kom godt igennem stormen. Ja er den ikke fin min lille glasbær, nu skal den bare skynde sig at vokse op. Tak for ros af billederne ;o)

   Slet
 2. Ja I nordjyder har været heldige at undgå stormskader. Heldigvis var jeg også heldig, men det var øen ikke, mange væltede og knækkede træer og ødelagte hustage.
  Fine billeder af New Dawn, cobea og glasbær. Stormhat og glasbær vil uden tvivl være en flot kombi.
  Jeg så også glasbær i Bilka i Horsens, men fravalgte dem, de var ikke nær så flotte som dine, faktisk så de lidt visne og kedelige ud. Dine strutter jo lige frem og sikke mange bær, der er på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja denne gang var vi vist de heldige. Jeg syntes også at de glasbær var så fine, nu håber jeg bare at de hurtigt vokser lidt til. Det var da helt utroligt så megen forskel på kvaliteten af planter, man skulle da tro at de havde fået dem hjem samtidig ;o)

   Slet
  2. Manglende vanding kan gøre meget ved en plante :(

   Slet
 3. Godaften Heidi..Dejligt at høre at du gik fri af skader fra stormen.Vi fik knust to ruder i drivhuset,og otte tegl på vores lille mur..........så det var billigt sluppet.
  Har også været i Bilka og købte glasbær.....hvor sætter du din.....skal de have specielt jord?
  Flot at du stadig har roser......og din græs står også stadig fint.
  Har klippet alle vores hosta ned.....de var godt slimede.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Ja vi slap godt fra stormen, og heldigvis fik i da også kun småskader.
   Jeg har plantet min glasbær op ad stakittet, sammen med aconitum. Jord ??? jeg har da bare plantet den ;o).

   Slet
 4. Ja så er der en der er misundelig......nemlig mig! Jeg har endnu ikke fået købt mine glasbær. »Vores« Bilka havde den nemlig ikke. Men den SKAL købes i år, basta!
  De bliver et flot makkepar din aconitum og dine glasbær.
  Heldige jer der slap for stormens rasen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente
   Jeg håber da at du finder din glasbær snart, for det er da ikke rart at være misundelig ;o). Indtil du finder den, må du gerne kigge på min ;o)

   Slet
  2. ;0)) tak søde Heidi… ja misundelse er en grim ting, men det indrømmer jeg gerne!! ;0((

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen