Sider,

fredag den 10. august 2012

Den første


Blomst i mine klokkeranker er endelig sprunget ud. Den lange ventetid er til ende og nu skal der nydes. Her fanget i dagens sidste solstråler.I år har ventetiden været ekstra spændende, da det er frø af egen avl og kunne det lykkes, ja døm selv ;o)Mange weekend hilsner til alle herfra ;o)

12 kommentarer:

 1. Smukke billeder af den hvide klokkeranke. Endelig sprang den ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den var længe ventet. Det var en skam dine ikke blev til noget, men så må du nyde mine istedet for ;o)

   Slet
 2. Dine klokkeranker er skønne, og det er da ekstra sjovt, når frøene er af egen avl :-)
  Husker hvor meget jeg gik og glædede mig til de klokkeranker, jeg havde sidste år skulle blomstre, og de var bestemt ventetiden værd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er især sjovt, når man flere steder læser, at de ikke kan nå at modne i Danmark ;o) Klokkeranker er blevet et absolut must her i haven, men jeg kan jo nok ikke satse på frøstande igen i år, men så må der jo bare købes frø isedet ;o)

   Slet
 3. Vores sprang også ud i går. Pudsigt sammentræf.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var vist store klokkeranke dag igår ;o)

   Slet
 4. Så smuk og dejlig ser den ud :-) Man forbløffes over dens størrelse og skønhed når den endelig er der!
  Min ene Klokkeranke startede med blomstring for et par uger siden, så det kan være jeg kan nå at få frø, og så deler jeg gerne ud af dem til de der er interesseret ;-)
  Kh
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg kan huske hvor overrasket jeg blev over deres størrelse sidste år, da jeg havde dem for første gang ;o). Spændende om dine sætter frø, det er ikke så tit de gør det ;o)

   Slet
 5. Ja ja ja mine er også startet showet.......og tak fordi du gjorde os opmærksom på, at man kan bruge sine egne frøkapsler. Jeg såede et par stykke for at afprøve og sandelig Heidi, de er nu små fine planter, de når nok ikke udspring, men jeg blev nødt til at prøve om det kunne lade sig gøre. Så stor TAK!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et flot show de sætter for dagen når de endelig får startet. Det er dejligt at dine frø også lykkedes, hvis vi nu får et fantastisk efterår kan det jo være de kan nå det ;o)

   Slet
 6. hej Heidi.Skønne klokkeranker.Mine har ikke vist tegn på blomster endnu.Såede dem i april.men nu må vi se om der sker noget.God weekend til dig Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine blev sået først i marts, de er længe undervejs så man må starte tidligt, vi kan håbe de når det, de er så skønne ;o)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen