Sider,

lørdag den 7. april 2012

Solskin med sne

Fantastisk blå himmel og solskin, var det der ventede på os idag. Det blev kun til seks grader men ingen vind, så holdt man sig i solen var det rigtigt dejligt.  ;o)

 Mirabelletræet i blomst.Pludselig opdagede jeg mens jeg var i drivhuset, at det var begyndt at sne ret kraftigt, forsøgte at fange det med kameraet men det var sørme svært,  kigger man godt efter kan man ane det  ;o) Den opstammede rose, købt i Lidl i sidste uge for 39 kroner er begyndt at røre på sig. Det eneste jeg ved om den er at den bliver hvid, det var den eneste information de havde valgt at trykke på pakken, men til den pris så går det nok, bare den så bliver hvid  ;o)


I dag fik jeg plantet de echeveia,  som jeg havde gemt fra julens dekorationer, de har ligget forsømt i kælderen og ventet på bedre tider, nu kan de så forhåbentlig vokse sig større, så de atter kan genbruges til jul ;o)


Endelig er mine pæoner begyndt at røre på sig, var lige ved at tro de ikke ville komme i år, da jeg syntes det har vrimlet med pæoner i lang tid her i blogland, endnu engang så store forskelle i dette lille land ;o)

 

Tulipanerne er ved at være klar til at bekende kulør


Forår i april ;o)


Mange solskins hilsner herfra til alle  ;o)

11 kommentarer:

 1. Ja der var dejlig blå himmel i går, men ikke stille vejr hos os, Det er der så heldigvis i dag. Det ser godt ud med echeveia i fugleburet, hvis det altså er et fuglebur, flot er det i hvert fald. Mine tulipaner viser ikke farve endnu, men de er tæt på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også det er et fuglebur, men hos mig er de blevet til blomsterbure min lewisia står i det andet bur jeg har, dejligt for jer at vinden har lagt sig ;o)

   Slet
 2. Dejlig blå himmel, jeg har et forslag til dit drivhus:Hyllis reoler fra Ikea til 69 kr de er i zink og man kan vende hylderne så man kan vande i dem( Har købt 6 så de fylder den ene væg)

  Hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet, dem må jeg vist hellere lige tjekke ud ;o)

   Slet
 3. Gode billeder.
  Dejlig blå himmel.
  I dag har vi blå himmel her.
  Tak for kigget.
  Ha` en god påskedag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan du også ha en rigtig god påskedag, med sol på kinderne ;o)

   Slet
 4. Det er ikke noget smukkeste end blomstrende mirabeller. Bare de ikke tager skade af frosten

  SvarSlet
  Svar
  1. Det går nok, efter blomstring skal den beskæres ret så kraftigt, den skygger alt for meget ved drivhuset og højbedene, så den får en ordentlig tur med års mellemrum ;o)

   Slet
 5. Ih, det smukke mirabelle-træ med hvide blomster - det er dejligt forår op mod den blå himmel. Det ser rigtigt fint ud med dine vækster i fugleburet også.

  SvarSlet
 6. Et mirabelletræ i blomst er bare så smukt.
  Det er dejlig at gå på opdagelse i haven for at se hvad der er på vej op.

  Kh Margrethe.

  SvarSlet
 7. Hvor er det smukke billeder med mirabellerne mod den blå himmel :-)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen