Sider,

søndag den 15. april 2012

Bellis

Ja dem har vi masser af i græsplænen. Jeg syntes de er så fine, ukrudt er der måske mange der syntes, og bekæmper med kemikalier, men hos os må de gerne være der, og de er totalt upåvirket af plæneklipperen, de blomstrer bare videre. Hov kunne lige se en mælkebøtte også, ja det er jo så en helt anden sag ;o)


Vi er så heldige at solen skinner hos os i dag, jeg går og tuller rundt med lidt forskelligt, uden de helt store planer, tænkte på at starte med at så grønsagerne i højbedene, men venter lige en ugestid endnu tror jeg, så jord temperaturen lige bliver lidt højere.

Uægte jasmin og æbleskud gør sig godt mod en blå himmel, det er så dejligt når det hele springer ud  ;o)


Lysgule tulipaner i flok, der lyser op ;o)I går købte jeg en  gul magnolia, en lille pind men til 30 kroner så skal det da prøves. I første omgang er den blevet plantet i en spand i drivhuset, så jeg kan se om den vil noget, senere skal den så plantes i en stor zinkkrukke på terrassen. Jeg har kradset lidt i barken og den ser frisk og fin ud, så nu må jeg bare vente ;o)  Mange solskins hilsner herfra til alle ;o)

16 kommentarer:

 1. Hej Heidi. Sikke en fin blog du har. Det lyder spændende med den magnolia. Jeg tror nok det skal lykkes dig at få et flot træ. Man skal bare være tålmodig! Rigtig god fornøjelse.

  SvarSlet
 2. Tak for dine søde ord ;o) ja nu er min tålmodighed jo nok ikke den største, men hvis den bare vil arbejde, så skal jeg nok gøre min del ;o)

  SvarSlet
 3. Bellis i plænen hører det ikke med i en romantisk have? Jeg kan rigtig godt lide dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg sikker på at de gør ;o)

   Slet
 4. Ja det tager lang tid med en magnolia fra Netto eller hvor den nu er fra. Jeg købte en Magnolia hos Kridtvejens planter for 3 år siden, den er ikke vokset meget. Heldigvis købte jeg en mere, der går det meget stærkere.
  Din tulipan er magen til min, den hedder Purissima. Frk. Anemone Ulla har den også, den er skøn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt den har Netto farve, er den købt i Fakta ;o) men det vokser den jo nok ikke hurtigere af. Jeg ved intet om magnolia, kun at jeg syntes de er fantastiske, men måske skal jeg kun give den en lille potte og spare en stor til noget andet. Dejligt at få navn på tulipanerne ;o)

   Slet
 5. Hos mig i Irishaven er Bellis med i kategorien af "Vilde blomster" som jeg holder meget af - og ukrudt.....det er brændenælder, skvalderkål og mælkebøtter.
  Dine hvide tulipaner er meget smukke.

  SvarSlet
 6. Jeg elsker også bellis i græsset, små mini-marguritter :-)
  Hvor er dine purissima skønne. Mine er ikke sprunget ud endnu. Det er også en af mine yndlingstulipaner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Purissima er skøn, har lige set billeder fra sidste år og kan se at de også breder sig fint ;o)

   Slet
 7. I min barndom var der altid bellis og græsslåmaskinen kørte min far en bue udenom disse viunderlige bellis...så godt seet.Fine billeder du har.
  hilsen GP

  SvarSlet
  Svar
  1. Kører udenom gør manden min dog ikke, men de er der med det samme igen ;o)

   Slet
 8. Fedt fund du gjorde , den var også røget i min kurv håber den er gro villig.

  Hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha, nu kan jeg jo så forstå på Lisbeth Høneballehaven at det er en langsommelig affære ;o)

   Slet
 9. Dejlige billeder du tar! Jeg har også en uægte jasmin - blomsterne dufter fantastisk. Jeg synes det er spændende med en gul magnolie, den ser man sjældent, så glæder mig til at se din når den blomstrer.
  Held og lykke,
  :-) Haverose

  SvarSlet
  Svar
  1. Det jeg holder mest af ved uægte jasmin er duften, men også lyden af ufattelig mange insekter mens den blomstrer. Ja så må vi jo se hvor mange år der går, inden sætter blomst den magnolie ;o)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen