Sider,

lørdag den 14. april 2012

Færdig arbejde


Så holdt det da heldigvis tørt, så jeg kunne komme igang ude. Men solskin blev der ikke noget af her idag.Efter en god gang gravning og en tålmodig pillen for at fjerne flest mulige af de små vorterodkugler, er jeg klar. Jeg er godt klar over at kampen mod vorterod ikke er over endnu ,men jeg vandt første omgang ;o)                               Så er første hold tulipaner gravet op og klar til atter at komme i jorden
Det næste hold voldte mig noget mere besvær at få op, for hold da fast, de var langt nede de løg ;o)Til sidst nogle afblomstrede gule krokus, samt en pose købt i efteråret, som aldrig aldrig var kommet i jorden, så må vi se om de kommer til næste år, eller om de helt har opgivet ;o)Færdigt arbejde, dejligt med små projekter, der kan klares på et par timer ;o)  Nu må jeg bare vente og se hvad tulipanerne mener om at blive flyttet nu. Eller så må jeg jo vente til næste år med at nyde dem igen. Jeg fik jo selvfølgelig knækket nogle undervejs, men dem kan vi så glæde os over herinde ;o)

Jeg tror ikke, at jeg helt fik alle løgene gravet  med op, så til næste år kan vi nok atter møde tulipaner i plænen ;o)
God aften til  alle herfra ;o)

9 kommentarer:

 1. Undrer mig over, at du graver dem op, mens de er i blomst. Jeg kender godt det med at løgene ligger meget langt nede, det er næsten umuligt at få dem op.
  Jeg har opgivet kampen mod vorterod, den forsvinder jo alligevel af sig selv snart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt forstå du undrer dig, men de har skulle være flyttet i flere år, men ude af øje ude af sind, så nu blev det altså nu, måske usmart, men jeg skal jo igang med at lave det lyserøde bed, hvor jeg bla. skal bruge de lyserøde storkenæb fra dig, og da jeg er ret farve hysterisk vil jeg jo helst ikke se orange i det nye bed til næste forår. ;o)

   Slet
 2. Hvor ser det godt ud :-) Hvis du bare vander godt de dage hvor det ikke regner, så tror jeg såmænd godt at de kan rette sig igen, når det ikke er varmere. Det er en skøn farve de har, tulipanerne. Jeg har også tit svært ved at få løgene med op når de har stået nogle år.
  Vorterod er fast arbejde. Jeg har også opgivet den i de fleste bede, netop fordi den, som Lisbeth siger, forsvinder om et par måneder. Men i år er jeg blevet inspireret her på bloggene til at prøve at få den ud af nogle af bedene i det mindste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Hanne, masser af vand skal de nok få, men jeg håber det bliver af mig og ikke regnen de næste dage. Farverne passer perfekt der hvor de er blevet flyttet til, opad naboens meget røde garage ;o)

   Slet
 3. Jeg kan ikke beslutte mig for, om jeg skal slutte fred med vorteroden eller blive ved med at kæmpe. Hos mig er de vokset ind i hasselurterne, og det er næsten umuligt at luge væk.

  Hvor blev dit bed et dejligt forårsbed. Hvad vil du have plantet, når løgplanterne takker af?

  SvarSlet
 4. Nogle steder bekæmper jeg, andre steder for det lov at gro, jeg bruger en gammel kniv til at luge med, det er det letteste syntes jeg. Ved endnu ikke hvad jeg skal plante, der er kun morgensol i bedet,så der skal tænkes ;o)

  SvarSlet
 5. Hvor har du dog haft travlt.
  Det ser godt ud.
  Mon ikke tulipanerne klarer det, hvis du vander dem godt...
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
 6. Hej med dig.sikke et arbejde med vorteroden.
  der er ikke andet at gøre en at klø på.bedet ser rigtigt godt ud,og tulipanerne skal nok rejse sig.Jette(mit lille gods)

  SvarSlet
 7. Vorterod er en lang kamp, men heldigvis forsvinder de af sig selv om kort tid. Men de kan da tage overhånd. I mit lille skovbed har jeg (næsten) lært at acceptere dem.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen