Sider,

onsdag den 25. april 2012

Lidt tosset er man vel altid


Det passede perfekt, med da jeg kom fra arbejde idag, da kom solen også ;o) . Så det var bare med at komme i have tøjet og udenfor. Planterne i drivhuset fik først lidt omsorg, og så måtte jeg lige tage en haverunde.

Fik øje på disse Forglemmigej, de er nogle selvsåede fra sidste år, men jeg kan da ikke huske at de både var blå og lyslilla. Nå men under alle omstændigheder, så er de da bare så yndige ;o)
Lewisiaen er  kommet ud af sit bur, den er så skøn at den måtte op i øjenhøjde.
Jeg har fået plantet mine hvide Forglemmigej i sandkassebedet, hvor de kan lyse lidt op, her står de i selskab med nogle fine frynsende tulipaner, som jeg ikke ved hvad hedder ;o) . Da jeg var igang med at plante kom jeg også til at plante mine Lathyrus og Lobelia ud, jeg tror ikke på mere nattefrost her og de var ved at være så store og fine, at nu må det bære eller briste. Flyttede også nogle potter ud fra drivhuset, jeg satser på varmen som de lover os i slutningen af ugen ;o)Sidst men ikke mindst, skal vi huske at lege og være lidt skøre indimellem . Så endelig fandt jeg mine små gule badeænder, som jeg ledte efter hele sidste sommer. Jeg fandt dem i går i Tigermarked. Nu er de installeret i dette vandfad bare for min fornøjelses skyld ;o) Jeg ved ikke hvor længe jeg gider kigge på dem, men i dag måtte jeg trække på smilebåndet, hver gang  jeg fik øje på dem ;o) Elsker at være et legebarn, selvom dåbsattesten siger at min epoke med badeænder burde være slut for længst ;o)
Jamen er de ikke skønne, måske er det kun mig der kan se det ;o), nå men pyt, jeg hygger mig bare.Mange solskins hilsner herfra,  rap rap rap ;o)

20 kommentarer:

 1. Hvor var det heldigt at solen ville kigge frem da du kom hjem. Jeg elsker også skøre påfund så jeg er selvfølgelig helt vild med din andedam :-)

  Mine forglem mig ej er lige begyndt at springe ud, jeg var ikke klar over at man kan få dem i hvide, dem må jeg have sået lidt af.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke set hvide forglemmigej frø, disse er købt som planter men søg og du skal nok finde ;o) Andedam måske et lidt flot ord, men den napper jeg ;o)

   Slet
 2. Nu får vi hålla tummarna att det inte blir mer frost. jag har också böärjat plantera ut mina sommarblommor.

  Älskar dina små gula och glada badankor! Man måste ju få leka lite fast man är tant! jag vet inte om DU är tant men jag är och leker ibland...

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Lad os krydse alt for at der ikke kommer nattefrost ;o)

   Slet
 3. Nå hvor er de søde de små gule ænder. Jeg kan godt forstå, at de kan få dig til at smile. Forglemmigejerne er så fine, jeg har lige fået nogen forærende og beundrer dem hver gang jeg går forbi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lidt tosset må man gerne være ;o) Jeg elsker også Forglemmigej, for mig er de et absolut must om foråret ;o)

   Slet
 4. Hej. Åh de er da søde de små ænder. Sikke mange ting du har fået udrettet i haven i dag! Din Lewesia er virkelig smuk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det blev en rigtig god eftermiddag, med ællinger og småplanter ;o)

   Slet
 5. Gode billeder.
  Her er forglemmigej også i blomst. En smuk lille plante.
  Det ser godt ud med dine små ænder.
  Tak for kigget.
  Ha` en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja forglemmigej er så skøn ;o)

   Slet
 6. De er da nuser de små ænder, den idé er da heldigvis nem at snuppe... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. For sølle 20 kroner og lidt vand, så er du godt igang ;o)

   Slet
 7. Din helt egen andedam... det er da sødt :o)
  Og gul gør altså glad synes jeg... også selvom der er mange der ikke kan li gult ;o)
  Din frynsede tulipan er rigtig smuk og passer godt til den hvide forglemmigej :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Om foråret er gule blomster velkommen i min have, der længes vi efter farver og alle er tilladt , men senere på sæsonen syntes jeg de råber for højt ;o)

   Slet
 8. Hvor er de kære dine ænder. Husk nu, at når der har været en and, så er det en sø :-D Så dit fuglebad må være en fugle-sø nu. De er noget så kære. Jeg kunne virkelig også se dem svømme rundt i min sø.
  Jeg er da blevet helt vild med hvide forglemmigej efter jeg har set dem et par steder hér i Blogland. Dem må jeg også have til næste år :-)
  Og din Lewisia er bare skøn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo næsten som en fjer der blev til fem høns ;o) Den hvide forglemmigej ville også være flot sammen med dine gule tulipaner. ;o)

   Slet
 9. Ja hvor herligt - dem må vi have nogle flere af. Jeg har dem i forskellige farver - og de er til brug for mine børnebørn.
  Men jeg kan jo have mine egne! De hvide forglemmigej er meget fine!

  SvarSlet
 10. Er fuldstændigt vild med dine ænder - jeg tror vi er nogle stykker der "stjæler" din idé - skal bare lige have an(d)skaffet mig et fuglebad!

  SvarSlet
 11. Skal da have fat i nogle hvide forglemmigejér. De er da bare for søde.. OG det er de små rappere også... Alle de smil du får for sølle 20 kr. Det er ski da dejligt :))

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen