Sider,

lørdag den 21. april 2012

Set lidt fra oven

 Jeg har længe tænkt på at tage nogle billeder oppe fra terrassen, med udsyn over hele vores lille haverige.Vores have er ikke så stor, nok ca. 400 kvadratmeter . Det er en lang og smal have, så da vi skulle finde ud af vores ønsker og behov i tidernes morgen. Valgte vi at dele haven op med en hæk, børnene havde så den øverste del, til børnehave med legehus, gynger mål, sandkasse og en masse andet. Voksen haven var så nede i flis området hvor der blev plads til drivhus, højbede, brændeplads, brændeskur m.m. Det har bare fungeret super godt i alle år. Nu er alle sporene fra børnehaven væk, og nu bliver den også lige så stille til voksenhave.Trekantsbedet som jeg forsøger at holde i de blå lilla farver, og volden med nogle ret store syrener, der dækker godt af for naboens store vinduer, nede i haven. Vi har indbygget tre siddepladser i volden, så det var jo oplagt at lave bålstedet der.
Sandkassebedet som er holdt i de hvid gule farver, langs naboens garage. Det er for foden af det store æbletræ i baggrunden, hvor min klatrerose gror, at jeg drømmer om et nyt bed i de lyserøde farver. Når manden min,  kommer hjem fra sin årlige fiskeferie på Bornholm,om en uge, er jeg da helt sikker på, at det står øverst på hans liste at hjælpe mig med at fjerne græstørv og lave jordforbedring ;o)Det hele ser lidt farveløst ud idag, på sådan en grå og våd lørdag, men nu ser det ud til at klare lidt op,
Stedmoderne har pakket sig godt sammen for regnen.


Det samme kan også roligt sige at anemonerne har gjort.


Det er helt utroligt hvor lang tid de har blomstret i år. Det kan vi da vist takke det kolde forår for ;o) 


Gode regnfulde weekend hilsner herfra  ;o)

15 kommentarer:

 1. Dejligt med et overblik over haven. Ja selvfølgelig glæder din mand sig til lidt fysisk træning i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også gerne han hjælper, efter en hel uge med fiskeri trænger han nok til jord under neglene, istedet for fiskeskæl ;o)

   Slet
 2. Sjovt med billeder 'lidt fra oven'... man ser haven på en helt anden måde :o)
  Drømme har jeg også mange af, men så ved vi da også hvad vi skal få tiden til at gå med... jeg er også sikker på at manden din vil elske at hjælpe dig :O)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker at stå på terrassen, og drømme og kommende bede, og andre påfund, ;o)

   Slet
 3. Dejligt at I nu kan inddrage børnehaven til voksenhave, så kan du få plads til noget mere.
  Du har de smukke lilla anemoner kan jeg se, jeg har lige købt nogen ved Thyboesminde Stauder.

  SvarSlet
  Svar
  1. De anemoner snyder lidt, det er White Splendour, det er kun bagsiden der er lyslilla, ellers er blomsten hvid, du kan se den på billede nummer to i højre side af bloggen ;o)
   Det er dejligt ligeså stille at planlægge nye bede, så vi kan komme af noget af alt det græs ;o)

   Slet
 4. Det var dejligt med en lille rundvisning i haven, tak for det :) Måske man skulle hoppe en tur op på taget for at tage et billede over hele haven...måske det er bedre at lade vær' og så sætte min mand til det ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Pas du nu på med, hvor du eller manden hopper hen, men det dejligt at se det hele lidt foroven ;o)

   Slet
 5. Hej. Tak for rundvisningen. Det er spændende at følge med i, hvordan andre gør, så kan man jo blive inspireret! Rigtig god søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt med al den inspiration man kan finde i bloglandia ;o)

   Slet
 6. Trevligt att se de ovanifrån ibland :)
  å missa nu inte......

  B
  L
  O
  G
  G
  P
  A
  R
  T
  Y
  T

  fortsätter.......
  redan 80 fina bloggar med
  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må jeg hellere lige tjekke ud ;o)

   Slet
 7. Tak for 'viewet' ud over haven, og rundvisningen. Jeg elsker overbliksbilleder, fordi man nemmere kan danne sig et billede af haven senere, når man har set hvordan det hænger sammen :-)
  Hvor er det hyggeligt med hæk-rumdeleren i midten.
  Jeg tror også at din mand vil elske at hjælpe dig. Det er jo det bedste mænd ved :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Som du jo kan se på billederne er der jo plads til nye ideer. Manden min vil helt sikkert gerne hjælpe, jeg har lige købt en ny spade til ham (os) og den må han jo hellere indvie ;o)

   Slet
 8. Dejligt at se det hele lidt fra oven. Elsker at se hvordan folk har indrettet sig. Også godt til at få ideer til eget brug ;))
  Tak for kigget.. :)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen