Sider,

søndag den 4. marts 2012

Sæson start 2012
Så blev drivhuset ryddet, væk er havemøbler, grill og andre gode ting, der blev stuvet af vejen sidste efterår. I går startede jeg med at rydde og fik vasket drivhuset ned indvendigt. Det var dejligt vejr med solskin. Men i dag da jeg skulle ned og fortætte med at sætte det sidste på plads, efter at det var tørret op igen, var det dog ingen fornøjelse, 3 grader i drivhuset, jeg havde haft vinduer og dør stående åben i nat. Men nu havde jeg besluttet at det skulle gøres i dag, så på med vintertøjet og igang.Havde så travlt med at komme igang igår at jeg slet ikke fik taget nogle billeder inden start, men nåede lige lidt undervejs.


Så er mit uundværlige opbevarings bord kommet på plads, et par bukke med plader på, så kører det. I første omgang er det kommet lidt forårs planter ind ,der senere skal andre steder hen. Tazetter og hvide perlehyacinter i spande, samt de lys gule stedmoder skal på terrassen. De blå lilla stedmoder i en krukke. Det er dejligt når det hele begynder at komme i brug igen.Den store spand med hornvioler, skal stå i en ret stor zink potte uden for huset, jeg planter altid i spanden som dernæst bliver sat ned i potten.


Så er  det hele klar til at komme ud, når det lige bliver lidt bedre vejr, nu må vi se hvad den kommende uge bringer os, håber at det er de sidste vinter tegn i denne omgang.

Fortsat god søndag til alle ;o)

18 kommentarer:

 1. Dejligt at komme i gang igen, men det har vel nok været en kold fornøjelse i dag. Du har en fin arbejdsplads i drivhuset :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der skulle arbejdes for at holde varmen ;o)

   Slet
 2. Sikke fint der er i drivhuset. Men en kold fornøjelse, kan jeg forstå. Jeg tror drivhuset har godt af en gang gennemtræk. ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også, især da jeg ikke rigtigt fik det tømt i efteråret ;o)

   Slet
 3. Åh jeg misunder dig, at du har fået drivhuset vasket ned. Det ville jeg også have gjort her de sidste par dage, men så var jeg lige kommet i gang med noget andet som jeg lige ville gøre færdigt først. Og nu er det ski blevet så koldt, at det må vente til vi får lidt varmere vejr igen.
  Men så har jeg til gengæld fået ordnet noget andet som også skulle ordnes, og man kan nu engang kun være et´sted af gangen. Jeg skal nok nå det jeg skal.
  Hvor ser det godt ud i dit drivhus. Det er flot med det gamle? træbord, forårsblomsterne og zinktingene.
  Ha´en god aften.
  Forårs hilsner fra Marianne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også ret tilfreds med mig selv, da jeg ved at når vi kommer lidt længere frem ja, så er der gang i så meget andet ;o)

   Slet
 4. Jeg glæder mig helt vildt til at få mit drivhus sat op, når jeg ser billeder fra alle de dejlige drivhuse på bloggene. Det bliver skønt at kunne få det indrettet med lidt af hvert.
  Tror/håber vinteren er slut.

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæd dig, da det især er her forår og efterår, at sæsonen forlænges ;o)

   Slet
 5. Tror da lige på du har hygget dig i dag... det ser i hvert fald super hyggeligt ud i drivhuset. Jeg har også plantet i krukker, men de er sat udenfor - tror på de nok skal klare det :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også de kan, det varer nok heller ikke mange dage inden de får lov til at komme ud ;o)

   Slet
 6. Hvor er det dejligt for aig at have fået styr på drivhuset :-)
  Det ser i øvrigt rigtig hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
 7. Hvor har du fået det lavet fint.
  Rart at komme i gang.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, og ja det er skønt at få startet op ;o)

   Slet
 8. Det ser vidunderligt forårsagtigt ud. Jeg kan godt lidt, at tingene har lidt patina.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder også meget af patina og tidens tand ;o)

   Slet
 9. Hvor ser det dejligt ud...jeg drømmer selv om et større drivhus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå du drømmer om ;o)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen