Sider,

lørdag den 10. september 2016

September Sommer

Tænk...at sommeren er vendt tilbage for fulde sejl. 25 grader og masser af solrige dage, her i september er bestemt ikke noget at kimse af. Især ikke når sommeren ellers har været lidt flad, så jeg takker for disse pragtfulde dage.De hvide lathyrus nyder godt af det fine vejr.Det samme gør denne skønne dahlia.Onsdag så den anderledes ud. Det var en meget fugtig dag, hvor nattes dug og nedbør blev hængende hele dagen.De store hortensia hoveder er begyndt at hærde, farverne falmer og de bliver endnu smukkere.Græsplænen er fint dekoreret med nedfaldsæbler.Endnu en blomst i Carl Nielsen.Her indfanget onsdag.De forskellige solhatte står rigtigt fint.Den brune græs har forsigtigt lagt sine beskyttende arme om sankthansurten.Høstanemone som har delt sig i tre.Ja det er ikke alle bede, der får lige stor opmærksomhed.Så det er rart at se hvor man er kommet til.Burgundy Ice med nye smukke blomster. Solstemning ved tøsebedet, med den store græs i baggrunden.Nu varer det ikke længe inden de første kolber skal prøvesmages. Onsdag var de skønne lathyrus på terrassen også indhyldet i dråber.Chopin med dråber i onsdags.Torsdag.Lørdag inden solen ramte.Der er flere knopper på vej.
Æblegrenene er tynget godt ned af de mange æbler og giver en rigtig god huleeffekt rundt i haven.

At det faktisk er efterår afsløres af nedfalds æblerne, som ligger i bunker rundt i haven.Håber at søndag også viser sig som en skøn sommerdag. Det vil jo være en smuk måde at fejre havens dag på.

Mange glade sommerhilsner herfra ;)

11 kommentarer:

 1. Sikke en masse dejlige billeder fra din have :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Esther
   I disse smukke dage, er det let at finde skønne motiver ;)

   Slet
 2. Så frodigt det hele ser ud. Her ser det mere og mere efterårsagtigt ud for hver dag for her er bare så tørt. Godt mine grise ikke kan se billederne af alle æblerne... de elsker æbler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rita
   Jeg tror vi har været mere heldig med nedbør heromkring, det har også regnet lidt idag.
   Desværre er det nok for langt på cykel, men ellers ville jeg elske at dine grise kunne holde fest i nedfaldsæbler ;)

   Slet
 3. Du må ned til Rita med æbler til grisene :) Det er nogle skønne dage vi har, tænk at få en ekstra sommer foræret, men vi havde nu også noget til gode.
  Roserne Carl Nielsen og Chopin tiltrækker sig opmærksomheden, dem har jeg ikke (endnu)
  Flot element med græsserne der favner Sct. Hans urt.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja det ville da være dejligt om æblerne kom til gavn, da jeg ikke er flink til at få dem brugt.
   Jeg er også ret glad for både Carl Nielsen og Chopin. De er stadig ret nye, så nu må jeg se hvad de kan byde på, men de lover godt.
   Knus

   Slet
 4. Sikke billeder. De er rigtig skønne. Det har gjort haven godt med rigtig varm sensommervejr. Vi har været heldige.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heike
   Ja vi har været rigtig heldige med det fine september vejr, godt at få forlænget sommeren ;)

   Slet
 5. Vi er bare heldige med alle de dejlige sensommerdage. Du har stadig mange skønne ting i haven. Det er fine roser.

  SvarSlet
 6. Hej. Ja vi må nyde vejret lige nu. Jeg synes også vi er heldige. Dine roser er bare flotte og det synes jeg også de hvide lathyrus er.

  SvarSlet
 7. Lige nu har kameraet ikke mange pauser, der er så mange skønne motiver som skal foreviges. Din have er altså så fantastisk smuk. Jeg kan godt li billedet med Dahliaen med dugdråber.
  Det er bare med at nyde så længe det er muligt. Du kan tro Ritas grise ville Øffe af dig hvis de så alle de æbler der bare ligger der :o)
  Kh Linda

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen