Sider,

tirsdag den 13. september 2016

Pyyyh...En hyldest til solen ..

Ja det er bestemt ikke, for at klage over det helt usædvanligt varme og solrige vejr, vi nyder godt af i disse dage, men jeg syntes godt nok det er varmt idag. Det var dejligt at komme hjem og hoppe i sommertøjet, men efter en havevandring med kameraet, har jeg søgt tilflugt inde i skyggen. Så må jeg ud senere, for der skal vandes i den helt store stil, alle krukker og sikkert også bede skriger på vand.


Chopin er den eneste rose der blomster idag, men så kunne den til gengæld få fuld opmærksomhed.

Tagetes Snowdrift er fortsat stadig i fuld vigør.De står i altankasserne og fortsætter med at sætte masser af knopper. Solsikker kan vi ikke komme udenom på denne solrige dag.De skulle alle være Italien White, men en enkelt skiller sig ud med et lyst øje.Ja det var dette syn jeg kom hjem til, så kan jeg godt forstå at jeg har svedt idag ;).Selvsået lysegul tallerkensmækker som trofast dukker op hvert år.Det var min lille hyldest til dagens sommervejr. Mens jeg har siddet og skrevet dette indlæg er temperaturen steget til 28,4..... måske skulle jeg bare ha vandet da jeg kom hjem ;)

Mange varme hilsner herfra ;)


4 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Det er meget varmt ja, vi har kun haft 26,8 her, men som du nok kan se, er der ingen grund til at være misundelig på mig, for man kan faktisk ikke lave noget om eftermiddagen, det er alt for varmt, og aftenerne er korte, så der når man heller ikke meget. Jeg har vandet både nordbed og stenbed i den gamle have her til aften, men det bliver sværere at nå det om aftenen. Nå men vi må ikke klage, jeg vil bare gerne bede om 20-30 mm.
  Chopin er en smuk rose.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godaften Heidi.Her blev der også svedt med at sætte mit nye køl/fryseskab op.Svært at få 185 cm op på soklen.........men det lykkes.
   Og du har da godt nok også haft det varmt oppe hos dig.
   Er vild med din Snowdrift og den flotte Italien White.
   Og vi bliver vist nød til at vande lidt endnu.
   Godaften Knus Jette

   Slet
 2. Ja, vi har da godt nok fået sommer igen:-)
  Hvor er din tagetes bare fin, jeg tror jeg skal have lidt forskellige af dem næste år, hvis jeg kan få lov til at have dem i fred for sneglene.
  Vi har altid en række solsikker i køkkenhaven og jeg synes da godt nok de er ekstra høje i år.

  SvarSlet
 3. Åhhhhh ja.. vi tog en tur til vesterhavet og heden med fusserne i vandet.
  Det var ret hot..... sensommerhot :-)
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen