Sider,

lørdag den 16. november 2013

Gråvejr og en lille spand roser.

I torsdags kom mine roser fra Roser til haven. Det er første gang jeg har handlet der, så det var spændende at åbne pakken. Roserne var rigtigt fine og kraftige, så det var dejligt. Desværre havde jeg, ikke mulighed for at komme ud og plante dem i dagslys før end idag. De blev sat i en spand vand i kælderen og nu er de så blevet plantet.         Den første rose fik jeg plantet, var i mit retro bed, hvor det er de gyldne og brune farver der skal herske.Golden Oldie, billedet har jeg lånt hos roser til haven.De to tårne af rionet har nu også fået, hver deres rose. Jeg havde planlagt at der skulle gro hvide roser i dem, men ombestemte mig i sidste øjeblik. Nu er valget truffet og det er forsent at fortryde, men det tror jeg nu heller ikke jeg gør.Det var nemlig disse smukke Giardina roser, jeg faldt for.Billedet har jeg lånt hos roser til haven. Til sidst men ikke mindst blev der plantet endnu en rose langs stakittet. Det er den kære Lisbeth der igen og igen har fristet og lokket med den skønne Odyssey, så nu er jeg også blevet den heldige indehaver af den skønhed. Nu håber jeg så bare at den også vil trives ligeså godt hos mig.Billedet har jeg lånt hos Lisbeth fra Høneballehaven. Efter jeg havde plantet roserne, fik jeg endelig revet blade sammen, så roserne og min glasbær blev puttet godt med masser af blade omkring sig, så nu håber jeg at de kan klare vinteren. Det var nu helt rart at se græsset igen uden alle bladene.I morgen skal det vist blive rigtigt godt vejr med solskin her, så da skal jeg helt klart også tilbringe en del tid i haven og nyde de sidste blomster, da der vist kommer frost sidst på ugen.Nu må jeg bare vente på forår og sommer, for at se om mine nyanskaffelser vil trives og leve op til mine forventninger.

Mange grå lørdags hilsner herfra ;)

6 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Tillykke med Odyssey og de andre fine roser, jeg tror bestemt heller ikke, du kommer til at fortryde det. Og jeg har heldigvis ikke lokket forgæves :)
  Lad os håbe på sol i morgen, i dag er det gråt og halvmørkt med blæst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja idag var det noget rigtigt kedeligt vejr, så vi satser på solen imorgen. Der er jo grænser for hvor meget lokkende pres man kan modstå, når der lokkes med skønheder og klikfingeren klør ;)

   Slet
 2. Selvfølgelig lever de op til dine forventninger. Det kommer da til at se bragende godt i din have næste år!
  Det kunne være skønt med lidt solskin. Men dejligt mildt er det jo stadigvæk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente
   Selvfølgelig gør de det, så du kan tro jeg glæder mig til næste sommer.
   Jeg satser på sol imorgen, så vi kan komme ud og nyde de sidste dage inden frosten sætter ind ;)

   Slet
 3. Godaften Heidi.Dejlige roser du han anskaffet dig.......spændende at se dem blomstre til næste sommer.
  Og lad os håbe at alle os der har anskaffet os glasbær får succes med dem.
  Har lige hørt vejrudsigten......og de lover rigtig godt vejr i morgen.
  Men kan da se at du stadig har dahlia i haven..........de har jo lovet frost tirsdag nat.
  God dag i haven i morgen knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Jeg er også rigtigt glad for mine nye roser. Det er nu ikke let at vælge, da der er så mange skønheder jeg gerne vil eje ;).
   Det vil blive så skønt med solskin imorgen, da jeg stadig har nok at lave ude. Her melder de ikke frost før natten mellem onsdag og torsdag, så vi er lige et døgn efter jer ;)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen