Sider,

torsdag den 25. juli 2013

Tropenat .......

Klokken er 0.59 og temperaturen er stadig over 20 grader. Er det ikke fantastisk som sommeren for alvor har ramt Danmark i disse uger, vandmangel eller ej. Det virker nærmest som vejret prøver at rode bod på den lange lange vinter og det kolde forår. Jeg har ferie og nyder dagene i fulde drag, vi lever næsten helt sydlandsk med lange siestaer og kolde drikke i skyggen.

                            De første blomster i min Blue Angel Klematis, er så småt begyndt deres udspring.         


                     Det varer ikke mange dage, inden naboens garage er dækket af skønne blomster.Det haverum der er opstået, efter det nye bed og et hegn af rionet er blevet lavet, bliver flittigt brugt i disse dage. Rummet ligger i skygge en stor del af dagen, og at der lufter dejligt under træerne, det er jo ekstra skønt i disse dage.

             Min kære hr fader, har doneret nogle gamle have møbler til rummet, så nu kan der rigtigt nydes.Æbletræet kaster dejlig skygge på bænken som vi også fik.                                   De to æbletræer og den store jasmin, gør området ret attraktivt.Endelig begynder havens dahlia at røre på sig, her den sart rosa Melody Harmony som er så smuk med sit mørke løv. Til højre Thomas Edison, som også virker rigtigt lovende med sin skønne farve også selvom den er blevet gnasket i.

                                                          En stor del af dagen er blevet tilbragt under denne store jasmin.


Mange, jeg håber du også finder skygge, hilsner herfra ;o)

12 kommentarer:

 1. Jo jo vi har masser af skygge her, lange siestaer ja det kender jeg også til. Din blue angel tegner godt, det havde jeg også regnet med. Tak for mange skyggebilleder, her regner det lidt til morgen, tænk sig regn!!!!! Fantastisk ikke noget særligt, men duften er der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja skyggen kan vi ikke være foruden i disse dage. Blue Angel er så trofast hvert år, dejligt med planter man kan regne med ;o)

   Slet
 2. Der ser hyggeligt ud med de havemøbler og den skønne clematis. Her regner det også lidt, og der er faktisk dejligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte
   Ja det hygger med lidt møbler i haven, de bliver flittigt brugt her i varmen ;o)

   Slet
 3. Hej Heidi
  Du har da en skøn stemning i haven og din clematis er da grovillig, skal jeg love for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Jeg er også rigtigt godt tilfreds med den stemning, de gamle møbler tilfører haven ;o).
   Blue Angel er så trofast, jeg skal nok vise flere billeder når den rigtigt springer ud.

   Slet
 4. Hej Heidi.Dejlige billeder fra din have.Smuk clematis der gror op af væggen.Og der ser bare rigtig dejligt ud med dine "nye" havemøbler.Dejlig gave.Nu er regnen på vej......men vi trænger også ret meget.Rigtig god feriedag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette
   Jeg har jo en svaghed for nye gamle ting til haven, så jeg er rigtig glad for dem ;o)

   Slet
 5. Hvor er det nogle skønne gamle havemøbler I har fået af din far. Dejligt med et skyggested i haven, og hvor en det blevet fint med clematisen op af rionettet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente
   Jeg er også rigtigt glad for mine nye gamle møbler, de er også rigtigt blevet indviet i disse dage. Klematisen er trofast, og dækker hvert år for en stor del af naboens uskønne garage ;o)

   Slet
 6. I de forløbne dage har der været behov for at søge i skyggen og så er det jo herligt, at I har både det og dejlige havemøbler i haven :-)

  Dejligt at georginerne starter blomstringen nu - jeg har også én på vej, men stadig en del, som lader vente på sig. Skønne farver dine georginer har - specielt den mørke kan jeg forestille mig er rigtig smuk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Skyggesteder har helt klart stået i høj kurs de sidste dage.
   Jeg syntes det har trukket lidt ud med dahliaerne i år, de har stået med knopper længe, håber også snart dine begynder at røre på sig ;o)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen