Sider,

søndag den 21. juli 2013

Søndag Solskin og Siesta...

Vores opstammet sommerfuglebusk blomstrer helt fantastisk i år, med de største blomster jeg nogen sinde har set på den. Gik lettere amok med kameraet, da den bærer på så mange fine motiver.
Imponerende syn både oppe fra terrassen og nede i øjenhøjde. Jeg er især vild, med de skønne skygger den kaster.Inden ferien fik manden min lavet et lille nyt bed til haven. På forsiden af en opstammet ribs og to perikon, blev der sat et rionet hegn magen til det der er på bagsiden af tøsebedet.                  Det giver haven et helt nyt rum, med nye spændende muligheder, også selv om haven er lille.Det er manden min, der helt på eget initiativ har lavet bedet ;o), og så skulle der jo atter tænkes i farver og planter. I første omgang besluttede jeg, at bedet kun skulle holdes limefarver. Jeg startede med at flytte et par nicotiana lime green til bedet.


Da jeg fik mit nye kamera, fik jeg jo også lidt penge tilbage. Jeg havde pengene i cirka ti minutter, og så mødte jeg denne skønne Burgundy ice. Tænke-tænke- og nye planer blev lagt, så nu er den nye plan for bedet, lime og mørk bordeaux farver.
Bedet ser stadigt ret tomt ud, men jeg har udset mig lidt lækkerier hos Staudefeen, og i august er der atter sansefestival i Struer med stort plantemarked. Så indtil da skal jeg bare forsøge, at holde det jeg har plantet i live.
   De første knopper i rosen Rosenholm rosa, er begyndt deres udspring, på solsiden af æbletræet.                                                                                Sommerferie og ærtetid er perfekte partnere.Mange, i aften skal der vandes igen, hilsner herfra ;o)

14 kommentarer:

 1. Så flot din sommerfuglebusk blomstrer. Farven er også skøn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi
   Ja sommerfuglebusken er super flot i år ;o)

   Slet
 2. Godaften Heidi.Det er da en utrolig flot sommerfuglebusk du har.......fantastisk farve.Det skal nok blive et flot bed med den smukke Burgundy Ice.
  Og ærter guffer jeg hver morgen på min havevandring.Har lige lavet indlæg nr.2 fra Hampton hvis du har lyst til flere billeder.
  Fortsat rigtig god ferie......vejret er da med dig Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Jeg håber også det bliver et godt bed, der nu skal bygges op.
   Alle vores ærter bliver også spist på havevandringer, da smager de altså bedst ;o)

   Slet
 3. Hej ! Hvad er det for en du har i bunden , ved siden af den lime tobak ? Med de lyslilla blomster

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vicki og velkommen til som fast læser ,o)
   Åhhh ja - det havde jeg helt glemt at skrive, men det er to klokkelyng jeg har plantet ;o)

   Slet
 4. Så må du vande, vande vande, hvis du skal holde liv i det nyplantede, det bliver lækkert med det nye bed. Burgundy Ice er rigtig fin, jeg har også lige fået den her i efteråret. Jeg er stadig imponeret over din sommerfuglebusk, mine er kun små bitte duske ude i enden af grenene, det er da underligt, at du er så langt med dine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Du kan tro, jeg vander vander og vander, både i det nye bed og de gamle. Burgundy Ice glæder jeg mig til at ha i haven, farven er så fin og smuk.
   Ja sommerfuglebusken har haft rigtigt travlt i år, måske er det fordi den er opstammet og ikke bliver klippet helt ned, den har så meget fart på. De tre sommerfuglebuske som blev plantet i volden sidste år, er heller ikke sprunget ud endnu ;o)

   Slet
 5. Helt vidunderligt sommerfuglebusk du har. Dejligt med sådan et initiativ fra din husbond! Tænk sådan at få et helt nyt bed forærende. Det ser da fint ud.....og i denne hede ville jeg bestemt også vente med at plante ud i den tørre jord.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente
   Sommerfuglebusken er så fin i år, jeg nyder den hver gang jeg kommer forbi ;o).
   Ja manden min, overrasker stadig efter 25 år ;o)

   Slet
 6. Fjärilsbusken är praktfull, och din bordeaux färgade ros är fantastisk. Ha det gott /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marika
   Tak for dine søde ord ;o)

   Slet
 7. Hvor er det en smuk farve Burgundy Ice har. Den giver en fin kontrast til den limegrønne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej May
   Jeg er også helt vild med rosens farve, det er altid spændende at skabe et nyt bed ;o)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen