Sider,

tirsdag den 2. juli 2013

En have Så Grøn......

Jeg havde desværre ikke mulighed for, at finde tiden til en heldagstur til Samsø, for at besøge Lisbeth og hendes have i lørdags øv øv. Jeg blev glad, da der istedet blev mulighed for at tilbringe et par eftermiddagstimer på en anden fin ø. Så nu jeg kan også prale af, at have tilbragt lidt af lørdagen med ø have besøg. 

Det blev til et besøg i Tante Grøns Have på Mors. En have jeg har haft rigtigt meget lyst til at besøge, efter at have set masser af skønne billeder fra haven. Haven levede helt op til mine forventninger, og er helt klart et besøg værd. Det er lige en have efter mit hoved - en som man rigtigt kan gå på opdagelse i, og finde masser af finurlige ideer og kreative løsninger, samtidig med man nyder alle de skønne blomster og træer. Vil i med på tur, så hop ombord.


                                         
Så er turen til ende, jeg håber i har nydt den,

Mange, åhhh hvor jeg manglede mit nye kamera, hilsner herfra ;o)

15 kommentarer:

 1. Tak for turen rundt i Tante Grøns skønne have:-)
  Sjovt at se billederne fra haven nu. Det er jo helt andre planter, der har taget over, siden vi var der sidst, hun havde åben have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Vivi ;o)
   Det er jo det er så spændende ved haver, at de hele tiden skifter udtryk. Jeg kunne godt tænke mig at se haven igen, når alle roserne rigtigt starter deres blomstring ;o)

   Slet
 2. Jamen sikke dog en herlig have, du har besøgt Heidi. Jeg har før set billeder fra Tante Grøns dejlige have, men den er jo lidt anderledes med andre vækster lige nu. Så det var et dejligt gensyn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente - Ja det var et dejligt besøg i Tante Grøns have ;o)

   Slet
 3. Dejligt med et gensyn fra Tantens skønne have, sjovt som haver forandrer sig hen over sæsonen, men det er jo det, der driver os, ikke? Altid noget nyt at se frem til. Bestemt dejlige billeder du har taget, jeg nød hver og én.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Godt du nød gensynet af haven ;o)

   Slet
 4. Tak for turen i Tante Grøns have, godt du også fik mulighed for at komme på havetur. Næste år må vi arrangere det, så du kan komme med herover.
  Jeg kunne godt se, at du manglede dit nye kamera :)men derfor kunne jeg godt nyde billederne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Godt du kunne nyde billederne, selvom det er med forringet billedkvalitet ;o)
   Ja til næste år må det kunne lykkes, at komme en tur til din ø. Til den tid, er kameraet vel også kommet fra reparation ;o)

   Slet
 5. Hej Heidi

  Skønne billeder du viser fra Tante Grøns have, jeg nyder dine billeder hver og et, så skidt med at du ikke havde dit nye kamera.
  Det er også en have som jeg sætter stor pris på og håber at jeg får muligheden for at gense den og møde de to fantastiske mennesker igen til august. Jeg har været der to gange, men vil gerne opleve sensommeren der også.
  God dag.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia
   Dejligt du nød billederne - jeg vil også gerne gense haven, når sensommeren indfinder sig ;o)

   Slet
 6. Hej Heidi.Skøn have du viser.Kan læse at der er rigtig mange der har besøgt den vidunderlige have.Den må med på turen når jeg kommer til det nordjyske til næste år.Dejlige billeder,selv om det er med dit gamle kamera.
  Var jo selv på Samsø.....og det var også en rigtig dejlig oplevelse.
  God dag knus jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Det vil være oplagt at besøge Tante Grøns have, når du skal på turne, i det jyske til næste år ;o)

   Slet
 7. Sikke er smuk og stemningsfuld have.

  SvarSlet
 8. Hej Bente
  Ja - haven var skøn og stemningsfyldt ;o)

  SvarSlet
 9. Kære Heidi.

  Tusind tak for besøget. Det er altid dejlig at have besøg af passionerede havefolk.
  Det er virkelig sjovt og forunderligt, at se sin have gennem andres fotolinser. Man går jo altid og bliver lidt hjemmeblind og det kan være sundt at se haven fra nye vinkler. Selv får vi aldrig taget billeder, hvilket man nok burde.

  Tusind tak for alle dine og dine læseres pæne ord, som gør mig meget glad.Det betyder meget at vide, at folk har haft en god oplevelse hos os.

  Hvor ville jeg ønske, at det havde været denne weekend, vi havde åben have. Vejret er intet mindre end perfekt og nu er alle roserne også i udspring. Pavillionen er dækket af velduftende Helene Lykkefund og æbletræet er totalt draperet i hvide Plentier....suk:o) Så er man ikke til at jage ind i seng om aftenen.

  Vi hilste på så mange søde mennesker sidste weekend, så jeg nu er kommet i tvivl om jeg fik hilst på dig Heidi?

  De kærligste sommerhilsner og endnu engang tak for besøget

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen