Sider,

onsdag den 20. marts 2013

Håb og et ordentlig spark gult......

Hvad skulle jeg dog gøre, uden disse små livgivende skønheder, der sagte visker til mig at der er håb om forår og nye tider forude. Jeg nyder dagligt at passe og nusse om disse små mirakler, tænk hvad de skal nå at udvikle sig til på kort tid.Værre er det straks for manden min (der ikke nusser med småplanter). Da det hverken er vejr til fisketure eller noget at foretage sig i haven. Heldigvis har han fået en masse nyt brænde hjem, som ham og svigerfar kan rode lidt med.
Mens han gik derude og holdt hovedet koldt, fik han den fremragende ide at lave en ny type brændestak. Brændeskuret er nemlig forlængst fyldt op.
 Vores hæk mod naboen til den ene side, er ret sørgelig og består mest af død bambus, hyld og gammel tjørn. Hurtigt fik han fjernet den smule, der var i vejen for at kunne sætte et rionet op, som han havde formet som en ramme. Rammen bliver holdt fast at nogle stammer han har banket i jorden.  Nettet er selvfølgelig sat på vores side af skel.         


             Rionet er meget diskret og kan næsten ikke ses, her er han igang med opbygning af stakken.


                 Færdig arbejde - jeg syntes det er blevet rigtigt godt, og sikke et insekt hotel der kan blive.Nu er det jo så lige - jeg syntes det kunne være rigtigt smart, at fortsætte hans gode ide, resten af vejen op til den tværgående ligusterhæk. Det vil helt klart pynte gevaldigt og blive en fin baggrund i bedet, og så skal det jo heller ikke klippes, som hækken skal ;o). Det tror jeg lige, jeg vil bruge lidt tid på at overbevise ham om, og selvfølgelig skal naboen også spørges.Jeg slutter med denne ret heftige farve vitamin indsprøjtning, direkte til havesjælen. Det er en lille mini kalanchoe der står og lyser op i vores gang. Tæt på er blomsterne ret så fine.Jeg ved ikke lige, hvad det er for noget mærkeligt hvidt fnuller, der har sneget sig ind på nogle af  billederne fra brændestakhækken. Nej nej nej -det kan ikke være det du tænker, da det jo er blevet bandlyst, her på bloggen ;o)

Mange, hvor er det stadig piv koldt, hilsner herfra ;o)

6 kommentarer:

 1. Godaften Heidi.Ja! når vi ikke kan komme i jorden,så må vi jo finde på noget andet.
  Det ser bare godt ud med det brænde,og kan da godt forstå at du også vil have det på resten af stykket.
  Jeg synes ikke rigtig at det jeg har sået vil komme op.......måske mangler det lidt varme.
  Fine små gule blomster til at live os lidt op...for her har det sneet i to døgn.
  Rigtig god aften Jette

  SvarSlet
 2. Glimrende idé at fortsætte brændestablen, hils ham og sig, at vi andre bakker op om idéen :) Husk at rose ham for første del af brændestablen, det er jo en formidabel idé, når der ikke var noget ordentligt der i forvejen. Det bedste er ingen pasning udover opfyldning af brænde, når I skal bruge det i fyret/ovnen.

  SvarSlet
 3. Jeg ser slet ikke det hvide fnuller! Men det er da en smuk brændestabel. Jeg kan godt forstå du gerne vil have mere af den slags.

  SvarSlet
 4. Jeg kan sagtens se det hvide fnuller, og det er helt klart at det er støv på linsen - det skal bare pustes væk... ;o)
  Flot "hæk" I har fået lavet, og jeg syntes bestemt også I skal fortsætte derhenaf... :o)

  SvarSlet
 5. Sikke gode idéer han går og får ham din mand. Det ser da hammer godt ud. Husk at overbevise ham om, at det er hans egen idé at lave resten så går det hele meget nemmere ;-)
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 6. Det ser rigtig godt ud med den brændestak. Håber du kan overtale ham til at fortsætte. Her vælter sneen ned og det er noget fedtet noget at køre i. Skønne gule blomster til at varme os ved :-)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen