Sider,

fredag den 8. marts 2019

Sol regn og blæst.....


I dag er det heldigvis solen som er hovedaktør. Så selv om det så blæser en halv pelikan, er det altså noget skønnere, end når regnen vælter ned.  Det er kun blevet til nogle meget hurtige have vandringer de sidste meget våde dage, bare lige for lige at stille min nysgerrighed.......ja jeg skulle jo nødigt gå glip af noget  :).

 Camelia i eftermiddags solen.Den er nu også smuk med regndråber.Allium i lange baner, de skal da vist deles efter blomstring.Regnvåde hyacinter.Træpæonen er fuld vigør. Desværre er der et par skud med blomsterknopper, som er faldet sammen.Er det mon en lille narcis som er på vej.Vindomblæste påskeklokker.Den første knop i trillium har vist sig.De stakkels krokus kunne ikke li den tunge regn og er nu slået helt omkuld.Fritillaria danser nærmest i blæsten.Vi slutter lige med et billede mere af den regnvåde camellia.Nu vil jeg gå igang med at pakke kufferten, da datteren og jeg tager på en lille ferie sammen. Vi skal en tur til London og det bliver vildt spændende. Jeg har da aldrig været i så stor en by før, men heldigvis er datteren godt kendt med byen og har lovet at tage sig rigtigt godt af sin mutti :)

Mange forventningsfulde hilsner herfra :)

4 kommentarer:

 1. Sikke mange fine blomster.
  Her har stormet vildt og regnet i et væk.
  Så har slet ikke været i haven på tur i dag.
  God ferie fed by

  Knus
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Nej hvor dejligt med sådan en mor datter tur, jeg kan godt forstå, at du glæder dig.
  Når man "kun" har drenge, sker sådan noget ikke.
  Lækker camelia hvor er den flot, min er ikke helt med endnu. Så bliver der lidt at kigge på, når du kommer hjem, der sker meget nu.
  Knus og god tur

  SvarSlet
 3. Så vackra blommor. Jag längtar verkligen till våren nu men här verkar den så långt borta. Vi har jätte mycket snö. Ha en fin dag kram från Nina

  SvarSlet
 4. Vi har fået så rigeligt med vand nu, så lidt sol ønskes.
  Foråret er længere fremme i din have end her hos os, men selv i et lille land, kan der være store forskelle.
  God tur til London.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen