Sider,

onsdag den 6. juli 2016

Regn eller hård blæst....

Er åbenbart det sommervejr vi skal døje med i øjeblikket. Det kunne nu være dejligt med lidt stabilt solskinsvejr og temperaturer over 20 grader. Det er især synd for dem der har ferie lige nu, her går tiden med alt for megen arbejde, men om 1½ uge er det vores tur til at holde ferie.

Haven får ikke megen opmærksomhed lige nu, så ukrudtet har kronede dage. Desværre er dræbersneglene vendt tilbage i hobetal, men heldigvis er manden min flittig til at jagte dem om aftenen. Billederne er fra igår hvor solen kiggede frem en kort stund.

Clarie Austin i fuld florDejligt den endelig er kommet igang med at blomstre. Hagley Hybrid imponerer stadig med masser af blomster. Den første blomst i Wizard of Oz. Den er sart rosa, men der er nu ikke megen farve på denne knop. I dag har den fået lidt mere farve.Den står i selskab med en stor stjerneskærm, og det er først når man holder den til side, man kan se at dahliaen er plantet i en stor spand uden bund. Så kan den nemlig blive fjernet i en fart hvis sneglene kaster sig over den.


Nyudsprunget blomst i Odyssey, desværre var der masser af små sorte dyr på besøg.Da jeg flyttede Odyssey i efteråret, er det åbenbart lykkes mig at anbringe den midt i en af mine violfrøstjerner. Nu må vi se hvordan de kan enes om pladsen, ellers må jeg vist kigge til dem til efteråret.Sommerfugl og fjerblomst i godt selskab.Jeg er rigtig glad for vores inderhække, især lige nu hvor de står helt skarpt efter klipningen.De er med til at give lidt ro i mit frodige virvar.Chopin med den første blomst, der dufter helt fantastisk. Lige mens jeg hyggede med at tage billeder, væltede regnen atter ned. Jeg søgte tilflugt under terrassen, og fik taget lidt billeder med og uden zoom.På biledet til højre kan man se klematis Blue Angel der står med maser af knopper.
Det er ikke så tit jeg tager billeder fra dette sted.Valmuefesten er ved at være over for i år, istedet begynder Rozanne at overtage blomstringen.Nu hvor Chopin og Clarie er begyndt at blomstre er der igen lidt farve i dråbebedet.Slyngrose Giardina  i selskab med de sidste valmuer og blodblomme.
Jackmanii purpurea.   Mens solen stadig var fremme fik jeg indfanget den skønne nicotiana lime green. Den er jeg altså lidt vild med.Tænk det er ikke længe siden baljen så således ud, det er altså imponerende med sommerblomsters grovilje.Da vi ikke har så mange sommerfugle,får vi lige den samme en gang til.Det blev lidt af en blandet landhandel både med sol og regn. Er det ikke snart på tide at vi alle begynder at danse en sommerdans, så vi kan få manet dette kedelige vejr langt væk.

Mange blæsende onsdagshilsner herfra ;)

8 kommentarer:

 1. Håber sommervejret kommer når du når frem til ferien. Skønne billeder fra haven.

  SvarSlet
 2. Vejret er noget alle taler om og det er da klart når det er efterårsvejr om sommeren !!! Æv for det.
  Dejlige billeder som altid, din Clair er helt uimodståelig og jeg er godt nok imponeret over den limegrønne Nicotiana - den er flot - ja, det er det hele jo:)

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder fra endnu en dag med møgvejr, det kan kun blive bedre, nu vil vi gerne have sol og stille vejr :)
  Dine inderhække er rigtigt flotte, det ser bare godt ud. Chopin ser fin ud, måske skal den på ønskelisten :) Din Hagley hybrid er flot, min er fra sidste år, så det varer nogle år, inden den kommer til at blomstre så fint :)

  SvarSlet
 4. Skønne farverige billeder og ukrudtet kan jeg ikke se.
  I dette vejr har ukrudtet kronede dage.
  Det vælter frem og selv om jeg prøver at vende lidt med den lille kultivator, men det er så vådt at skidtet bare gror videre.

  Hilsen Bente.

  SvarSlet
 5. Hej Heidi. Det var et opløftende indlæg - jeg ønsker også noget bedre vejr. Der er meget frodigt hos dig og du har meget i blomst. Mine roser har det lidt svært i dette vejr, så jeg klipper mange visne hoveder af i øjeblikket. Vi har ferie fra i morgen, så nu må sommeren gerne komme igen.

  SvarSlet
 6. Åh ja.....mine 'Lime Green' tobaksplanter er endnu ikke plantet ud...suk. Så de er ikke mere end 10-15 cm høje. Må se om jeg ikke snart kan få det gjort.

  SvarSlet
 7. Hej Heidi.
  En dejlig tur rundt i din have. Hvor er dine hække bare smukke! Altså i kombination med alt det andet....
  Vi har lige sat 10 m buksbom, der med tiden skal blive 60 cm høje og stramme. Netop for at holde styr på alt det romantiske(vilde).
  Hilsen Lotte

  SvarSlet
 8. Hej Heidi.Så er jeg hjemme igen fra min skønne tur til London og Hampton Flower Show.Og her har det godt nok regnet en del.Vi fik ikke en dråbe i London.
  Men dejlige billeder du viser.Din lime green er bare så flot..........har den også selv.
  Roser/klematis og dahlia er jo det vi nyder lige nu.Og flotte eksemplarer du viser.Er også imponeret over den flotte hæk.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen