Sider,

søndag den 10. april 2016

Blå Søndag...


De blå hornvioler i drivhuset har det rigtig godt.Primula og anemoner.Hyacinter og primula.Flere hornvioler i drivhuset.Til sidst en collage med min mørke aeonium, som var helt bleg da den blev flyttet i drivhuset. Nu er den igen ved at ha sin rigtige farve. Den ser stadig ret sølle ud og en enkelt nat med frost har bestemt ikke gjort noget godt for den. Jeg tror den klarer sig, for jeg kan se at stammerne er fyldt med fine nye bladrosetter.Ja det blev lige de blå farver der fangede mit øje idag. En dag der blandt andet er blevet brugt på at prikle de sidste frølinger, så nu skal de bare vokse sig gode og fine inden udplantning.


Mange lidt blæsende hilsner herfra ;)

2 kommentarer:

 1. Godaften Heidi.Missede lige dit forrige indlæg med dit dråbebed..........har du roser deri?
  Men dejlige blå farvede blomster du viser i dag.Mine frølinger som jeg har sået ad de frø jeg fik af dig skyder godt i vejret.......så jeg skal vist også snart prikle ud.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 2. Hej Heidi
  Mine hornvioler står udenfor, de har det også fint. Min Aeonium ser bestemt ikke for godt ud, jeg må se, om der er bladrosetter på stænglerne, min har ikke fået frost, den har stået i værkstedet. Blåt er flot.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen