Sider,

fredag den 26. juni 2015

Morgensol

Det var rigtigt dejligt at stå op til morgensol idag. Jeg skyndte mig at blive klar til arbejde, så jeg lige kunne få 2 minutter i haven med kameraet inden afgang. Det er en lidt farlig færd, for tiden forsvinder på mystisk vis, når man først begiver sig ud på det dugvåde græs. Men klik klik klik og så var jeg inde igen, og nåede at møde til tiden.

Den store gamle jasmin er så fin i morgensolen.Den er så stor, at man kan gå under den og nyde de skønne blomster, duften og lyden fra de mange insekter som invaderer den.Fjerbusk og en dronningebusk, som er kommet på besøg over fra naboen. Kigger man godt efter, kan man se Nelly Moser inde i hækken, lige over fjerbusken.Her tæt på, smuk men lidt overbelyst.I bunden af haven har vi også en stor jasmin.Det var hvad jeg nåede på mine 2 minutter. Desværre var solen atter pakket ind i tunge grå skyer inden jeg nåede på arbejde 7.30 og der ligger de stadig.

Mange weekend hilsner til alle herfra ;)

3 kommentarer:

 1. Hej Heidi.Hvor er den smuk din jasmin.....................har også lige taget billeder af min .Og kan se at den er en lille måned på den end sidste år.
  Men nu kan vi nyde den....................må vist også vise min på søndag.
  Kunne godt tænke mig en dronningebusk.Men tror den fylder for meget her i haven................men smuk er den.
  Godt du lige nåede at tage nogle billeder inden arbejdet kaldte.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
 2. Godt Dronningebusken står i naboens have, for den fylder meget, men det gør de to jasminer godt nok også, men de er skønne og dufter dejligt. Vi havde sol indtil kl. 15, så det var lige ved at være for varmt. Nu er det overskyet og gråt, men ikke koldt.

  SvarSlet
 3. Sikke en skøn start på dagen så er energien på plads - sådan har jeg det også:-) Den uægte jasmin skal virkelig nydes for resten af året er den jævnt kedelig, men altså blomstringen er vidunderlig.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen