Sider,

onsdag den 11. marts 2015

Højt humør og onsdags lykke

Mit morgen humør steg lynhurtigt helt i toppen af have lykke feltet, tænk at vågne op til dette smukke vejr. Det har været en helt fantastisk fridag, som er blevet brugt i haven. Jeg har fået klippet ned og ryddet op i de fleste af bedene, men der er også blevet tid til bare at side og nyde solens varme stråler. Hynderne til have stolene blev hurtigt fundet frem, da der var læ og rigtigt lækkert på mit yndlings pausested. Der er jo heller ikke noget bedre end at sidde og nyde resultatet af eget arbejde ;). Jeg kan dog se at en kost på fliserne nok lige ville ha fuldendt jobbet...nå men jeg skal jo også ha noget at lave de kommende dage.De blå hyacinter er langt fremme. Dejligt der er afløsere klar, når de forskellige krokus takker af. Der er blevet gnasket en del i de forskellige knopper, men jeg fandt ingen snegle under rengøringen, men lur mig, om det ikke er dem der også har været på spil her.

Akelejerne gror så man kan se forskel fra dag til dag.Sidste forår delte og flyttede jeg en gammel påskeklokke. Der er desværre kun en af de tre planter der har vist sig i år, lidt øv men så må jeg jo bare nyde denne ekstra meget.Til gengæld holder disse smukke skabninger fest i disse dage, og dem nyder jeg virklig synet af.Krokus i eftermiddags solen.Hvor er det dejligt at sidde og hygge ved computeren, godt brugt i kroppen og med solvarme kinder. Nu er det vist på tide at få lavet noget aftensmad, inden jeg helt kan kalde det fyraften  ;)

Mange solskins hilsner herfra ;)

6 kommentarer:

 1. Jeg tænkte godt nok på i dit sidste indlæg, at du nok havde fridag onsdag, og da var der jo lovet godt vejr. Så du var heldig, dejligt at du rigtigt kunne nyde dagen.
  Her har det også været dejligt i dag. Min erfaring med påskeklokker og flytning eller bare plantning er heller ikke for god. Jeg købte mange sidste år, men jeg har højst set to af dem igen, det er surt, men som du siger, så må vi bare nyde de andre.
  Ja og så var det som sædvanlig fine billeder, det sidste er ikke bare fint, det er smukt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja det var så dejligt med godt vejr på min fridag, hver en solstråle blev nydt ;).
   Påskeklokkernes skæbne blev måske, sidste sommers lange tørkeperiode med høje temperaturer, da vi ikke rigtigt fik vandet i stenvolden.
   Tak for ros af billeder ;)

   Slet
 2. Godaften Heidi.Hvor er det skønt at vejret artede sig på din fridag.
  Og der er da godt gang i din have...............og dejligt at få ryddet op derude.
  Synes da jeg kan huske all dine smukke påskeklokker på din stenhøj...........så øv når de forsvinder.
  Er helt vild med de lyseblå blomster..........hvad hedder de?
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Ja du kan tro jeg har nydt at få taget hul på have sæsonen ;)
   Heldigvis har jeg en del godt etablerede juleroser i volden som stortrives, det er kun påskeklokken jeg flyttede sidste forår, der svigter ;)
   De lysblå skønheder er en scilla som jeg kan desværre ikke huske navnet på ;)

   Slet
 3. Hvor er det nogle skønne billeder, og hvor er det hele bare langt fremme i din have:)
  Havehilsen fra Marianne

  SvarSlet
 4. Så nydelige bilder! Det er deilig når våren er her! Hilsen Anne-Kristin (lykkelig i hagen)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen