Sider,

onsdag den 6. februar 2013

Leger med solen del 2....


Dagen startede fint med masser af solskin, jeg valgte så at tilbringe en del af formiddagen ved firsøren, hvor jeg længselsfuld kunne sidde og kigge ud på det flotte vejr. Jeg skyndte mig en tur i haven da jeg kom hjem, men da var solen næsten ved at være væk, da tunge skyer var kommet snigende. Men med lidt tålmodighed, så fik vi da leget lidt sammen.

Græsserne er endnu engang tunge af sne, så det lette forblæste syn fra den anden dag, er langt væk.Det var i går sidst på dagen at sneen atter valgte at komme væltende, jeg åbnede bare lige en terrassedør for at fange stemningen, men man kan faktisk ikke helt se hvor meget det sneede.
                                                                                Stemningsbilleder fra min leg med solen.                                             

                                      Heldigvis har solen fået en del magt, så det tør lystigt derude.

Mange, jeg håber dette er den sidste sne inden foråret kommer, hilsner herfra ;o)

9 kommentarer:

 1. Ja det var da forrygende med det snevejr. Hos os kom det sent i går aftes. I dag er solen først nu begyndt at titte frem bag skyerne.
  Sol og sne ligner diamanter. Det sidste billede med regndråberne er herligt,
  den ene dråbe har fanget fotografen ligner det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber dette bliver det sidste sne inden foråret banker på ;o)

   Slet
 2. Godaften Heidi.Utroligt smukke billeder du viser.Her har vi slet ikke fået så meget sne,og solen har været fremme en god del af dagen.Jeg har valgt at vise lidt forårs billeder fra min have sidste år.Lad os håbe at det bliver den sidste sne.
  Rigtig god aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, sneen ligger her stadig men solen gør sit for at fordrive den, håber det lykkes ;o)

   Slet
 3. Ja så fik du også leget lidt med kameraet, det er altså sjovt, og du får gode billeder. Du må ind og se mine himmelbilleder, dem er jeg lidt stolt af.
  Jeg kender godt det med at sidde ved frisøren og føle, at man spilder sin tid, når der er sol udenfor. Værre er det da, hvis solen forsvinder ligesom man kommer hjem. Vi havde solskin til kl. 14 i dag, så var det slut. Sne fik vi i aftes, men det er væk igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sjovt at lege med de sørgelige rester i haven, den er ellers ikke særlig fotogen i øjeblikket. Det er jo med os som med planterne, lidt klipning og småjusteringer kan gøre underværker ;o)
   Jeg har lige nydt synet af dine himmelbilleder - godt gået ;o)

   Slet
 4. Hej. Det var virkelig nogle gode billeder, men jeg håber nu også, at det er det sidste sne! Jeg kunne især godt lide billederne fra træterrassen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak jeg håber også det er det sidste sne. Billedene fra terrassen kunne næsten bruges til julekort når den tid kommer ;o)

   Slet
 5. Fine billeder. Selvom det er smukt, gider vi altså ikke mere sne, men gerne en frostgrad eller to, så vi slipper for regn og sjask.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen